My last words for this weekend

Kommer nog inte blogga under helgen men det kommer bild bomb när vi är tillbaka. Nu har jag tagit på mig skorna och ska dra upp mot Centrum för att möta tjejerna. Ha en bra helg och vi hörs när jag är tillbaka.
Love!

Precis såhär


Tonight we’re going hard.



High of friendship


1 år sedan

Jag har packat klart nu, sminkat och fixar klart mig och är så redo att bara dra! Om en timme ska jag möta tjejerna i Centrum, köpa med oss det sista och åka. Om en timme kommer jag stå i Centrum och veta att jag inte kommer behöva stå där en enda gång till under hela helgen, jag mår så braaaa!
Love!

Mår bäst

Idag är det fuck skolan rakt igenom för mig. Mår så bra av bara tanken att få åka iväg härifrån. Jag sitter hemma och färgar mina ögonbryn o ögon fransar just nu. När det är klart blir det kolla igenom den sista packningen och ta en snabb dusch. Det här var meningen..



Love!

Bild brist

Blää skit möte, blev på jätte dåligt humör. Men nu har jag kommit hem igen och har precis käkat. Jag känner mig inte riktigt jätte fräsh så ska hoppa in i duschen och sen sminka om mig. När jag är klar ska jag höra av mig till P och N.
Jag har fet bild brist för tillfället, har fottat mig själv för lite och bilderna från Petras kamera kommer upp när hon orkat lägga ut dom.

Love!


28 /September

Har lyckats komma upp och halvt fixat mig. Har inga lektioner nu utan bara ett möte. Efter mötet drar jag direkt hem och fixar om mig.
Love!

Lever

Jag lever nu dåra. Hjälpte mamma med tvätten och sen åkte vi tillsammans med Petra och Natti till Skäris. Fick med mig mina älskade skooor, tack mami! Nu har vi suttit uppe hos Natti och bosatt oss på balkongen. Snart ska vi käka och sen drar vi ut.



Love!

Jätte gammal men texten sitter där den ska

Nelly Furtado ft. Timbaland- Promiscuous

"I’m only trying to get inside your brain
To see if you can work me the way you say"

27 /September

Jag känner mig inte som en människa. Jag känner mig inte vaken. Skolan finns inte idag för mig, nu ska jag lägga mig igen. Ska upp runt elva och fixa mig, dra till Skäris och sen ha tvättstuga.
Love!

Anything

Skol dagar är jätte jobbiga. Man går upp så tidigt att man bokstavligen har hela dagen på sig att göra saker, dagen går ju jätte segt. Jag ruttnar här inne så messade Petra och hon var oxå hemma så vi ska ses snart och möta upp Natisha oxå.
Vybz kartel ft. Gaza slim- Anything a anything

Love!

knas

Fastnar inte på bild aaalls, inte bara idag utan sen dagen jag färgade håret rött. Jag är för seg så kommer inte hinna till skolan men är klar nu iallafall. Jag ska ta en promenad med Diesel och sen försöka bestämma vad fan jag ska ha på mig.
Love!

Happiness


Måndag morgon

Ovanligt pigg för att vara Måndag.. Vaknade inte av mitt alarm så mamma sprang in och väckte mig för ett litet tag sen. Blir att jag försovit mig lite för kommer aldrig hinna fixa mig. Har en kort dag på tre lektioner så ska se till att komma iväg.
Love!

For the things i never said.

Du slår mig lika hårt varje gång. Jag vet att det är med dig jag vill vara. Om jag kunde, skulle jag be dig stanna.

"If you've ever had a broken heart, you're about to remember it now"

Säg inte förlåt. Ingenting är ditt fel, ångesten delar vi på. Vi delar på allt. Förlåt. Jag älskar dig.



Psykos

Igår kväll var psykooos. Jag var ute med Petra och Natti hela natten och var hemma runt nio imorse. Idag är en riktig seg dag, har promenerat upp o ner till centrum ofixad och sen suttit hemma och käkat pizza. Senare ikväll blir det ut med Petra och Natti igen.
Love!

24 /September

Har fixat klart mig och ska ut en stund nu.
Love!

Aaaah fuck it

Bläää på folk ibland asso. Är stört lack. Ska göra det bästa av dagen.
Love!

23 /September

Igår efter Skäris blev jag ute så han inte blogga. Jag har kommit upp och kom precis ut ur duschen. Har sov morgon så behöver inte stressa idag. Vackan har gått snabbt och nu är det äntligen freeedag.
<Förra helgen med dom bästa>

Love!

Till skäris

Jag kom hem för ett tag sen, fixade om mig lite och käkade. Maria har precis slutat skolan så ska åka till Skäris och möta henne där. Vet inte riktigt vad vi ska göra där men kolla runt lite antagligen.
Love!

S K Ö N H E T. Världens vackraste.


Fuck dig, du förstår inte vad du missar. Ditt sätt är vidrigt.


Svar på fler frågor.

Är du oskuld?
Nej.
Vet dina föräldrar att du röker? & vad tycker dom om det?
Mamma vet. Hon tycker inte att det är bra men röker man så gör man, hon tar det.

Imorse vaknade jag ovanligt pigg och kom i tid till skolan. Jag har en bra dag med lektioner fram till lunch och sen slutar jag. Ska överleva dagen, bloggar mer när jag kommer hem.
<Sara, Petra och jag som syns sådära jätte mycket haha>

Love!

Svar på frågestunden.

hahaha, visst älskar du mig ? :D
Jaa de klart Diana! haha :D
.
hur lång är du
vart bor du
är du 94:a
vilken skola går du i ?
1,73 ungefär
Vårberg
Nej, är 96:a
Västerholmsfriskola i Skärholmen

vad tycker du om maria ?
Jag antar att du menar min lilla Maria Cederwall, jag älskar henne. Hon är underbar.

vad tycker du om skinkan ?
vad skulle ni ge mig när jag fyller år (vet att du inte kommer säga men jag kan försök ;) ?
om ipine kom till dig och sa att han älska dig vad skulle du säga ?
Han är världeeens sötaste. Älskade fina unge, :,)
Haha du vet rätt!
..Jag skulle sprungit!
Varför kallas du bambi ? :)
Ett "ex" tyckte jag såg ut som en bambi på vintern när jag hade min vinterjacka och när två smala ben stack ut haha. Där började det.

vad tycker du om ipine ? :)<3 hahaha det enda jag kunde komma på :)
Haha... HAHAHA! Han är OK.

Vad står du just nu med fötterna?
Sitter. Men annars i mitt vardagsrum.

vad är din favorit mat?
vad gjorde du igår?
varför har du en frågestund :P?
vad ska du göra på studiedagen på onsdag?
Har nog ingen. :P
Chillade.
Diana övertalade mig, att det skulle vara kul. Haha kul kan jag inte påstå men absolut något man måste göra nångång när man har blogg.
Har sovit, segat och chillat. Finns inget bättre än att vara ledig.

Är du cool ?
Varför kallar jag dig Lili BoBo?
Vad ska vi göra när vi är 18?
Vilken av pirates of the caribean kollade vi på hemma hos ******** ? DAVY JONES  :P älskar dig.
Absolut!
Tror inte ens du vet svaret på det haha.
Jag har ingen aning, glömmer aldrig den fuckt up dagen men filmen är tyvärr glömd haha :( Älskar dig oxå.



hur skaffar du cigg??
Frågar om någon kan köpa, ber kompisar/syster köpa eller köper på vissa ställen själv.

Bög hög

Efter mötet gick jag hem och fixade klart mig o drog sen ut med Nadya och Emelie Sätra. Vi har suttit ute och chillat bara o när dom skulle dra till Skäris, drog jag hem. Jag ska vara inne att tag och sen drar jag ut med Petra och Natti.
<Jag, Natisha och Maria>

Love!

21 /September

Jag vaknade nyss ungefär och känner mig jätte seg. Men sådär skönt seg, sådär seg som man blir när man är ledig och kan ligga kvar i sängen när man vaknat. Jag har ett möte i Skäris klockan tre så ska gå upp nu, ta en morgon cigg, hoppa in i duschen och sen börja fixa mig.
<Jag och syster igår, fuckt up.>

Love!

The end

Har precis kommit hem efter att ha suttit ute ett tag med Petra och Natti. Jag ska skölja av sminket snart och sen sova. Avslutar frågestunden imorgon kväll tror jag så kommentera alla sista frågor.

Love!

Hårfärgen sitter i!

Har precis kommit hem från Skäris, Emelie har hjälpt mig så nu är färgen i! Nu hoppas vi på bra resultat.
Love!

Frågestund

Diana har övertalat mig, nu blir det frågestund! Fråga vad du vill och få ett svar. Jag tror jag svarar på allt, iallafall det mesta. Avsutar när jag fått ordentligt med frågor.
Love!

Red head


20 /September

Idaaaag är en mycket bättre dag än igår! Vädret är bättre, jag är piggare och skol dagen är kort. Jag har redan druckit en kopp te och börjat fixa mig. Har tagit en blogg/rök paus nu och sen fixar jag klart mig. Efter lunch ska vi prata gumnasium och sen slutar jag, ska försöka hitta sällskap som kan gå med mig till Skäris då. Behöver handla hem en ansiktsmask och ska kolla hårfärg. Vill färga håret rött. Jag kommer verkligen inte göra det tror jag men ska kolla färger iallafall. Många har ju färgat håret rött, skit fint om man får rätt färg men vill inte fäga håret i onödan om det inte blir bra och om det inte passar. Ska tänka mer på den saken.
Love!

Mäktig


Restart

Det är ingen ide att röra sig någonstans i mitt tillstånd så jag ska hoppa in duschen nu. Allt annat får vänta. Efter duschen blir det om- sminkning och en ny kopp te.
<
Love!

19 /September

Äckligaste morgonen på länge. Skit väder, skit humör och känner mig skit ofräsh. Hinner inte duscha för då kommer jag komma så sent att det blir onödigt att ens gå till skolan. Blää jag orkar inte.
Love!

Sliten cheey.nu

Snart drar vi ner till Centrum och handlar allt, sen blir det upp till Petrus för att käka och efter maten kommer vi sitta kvar och chilla. Känner mig sjukt seg med det känns bra, då vet jag att jag använt min helg flitigt. Orkade inte gå hem och duscha nu så ska försöka komma hem i rimlig tid ikväll så att jag hinner duscha och ladda upp inför skolan imorgon.
Love!

Pizza dag

Idag är mig och tjejernas bakis- sega- pizza dag. Vi har precis kommit upp och jag ska snart hem för att duscha och ta på mig mjukis kläder. När vi alla är klara möts vi i Centrum, köper pizza och går tillbaka till Petra och käkar.
Love!

Shameless


"I’ma send a sexy picture, To remind you what you’re giving up."


If you ever really cared about me, Tell the truth, give it up.


We gonna take over the World while these haters gettin' mad


Jag, Petra, Natti och Maria lagade mat och käkade tillsammans tidigare under kvällen. Förfestade lite och sen drog vi till Bredäng när Maria drog hem. Vi satt hos några, chillade och drack lite. Vi har precis kommit tillbaka till Petra och ska planera ut vad vi ska göra. Om det blir mer festande eller bara ligga inne och ta det lugnt.
Love!

gästblogg

hahah natti hära sitter hos petra tar det bara lungt får se vad som händer midget tagga nyss tråkigt fan men ajaj,
inget att skriva
kärlek♥|bigN

Varsågod, ett gott skratt förlänger livet. Mina fjortis tider.


Åkte till nått random ställe skit långt bort för att möta en kille jag raggat upp på plattan. Vi kallade han Vanten.
Hade precis lagt på en ny blondering.
Jag är bara för skön haha. DT byxor, sönder blonderat hår och push up var min grej.
Sådär ganska mycket smink och såg ganska jätte liten ut.
Typisk fjortis bild tagen av den dåvarande bästavännen, självutlösare!
Vad hände här egentligen? Varför sitter jag mitt på plattan? I väldigt höga klack skor.. Jag vet inte.
Jag åt höger dåra. Smink så det räcker åt hela grannskapet, varsågod!
Jag var i skolan och kände mig jätte fin. Väldigt blond och översminkad hörde till vardagen.
Här har vi höjdpunkten, allt är på plats! Sminket, tröjan, brillorna, panbandet, fel färgade löshåret och pea namnet på bröstet.
Saker och ting blev bättre, men kunde fortfarande inte släppa det ljusa håret och det ganska mycket sminket.

Panik

Jag, Maria, Petra och Natisha gick runt i Skäris ett bra tag. Jag fick med mig ett linne och en halsduk. Vi satte oss och käkade lunch tillsammans innan vi rörde oss tillbaka till Vårberg. Jag och Maria gick ner till mig och efter ett tag upptäckte jag att jag inte hade min telefon. Panik i hela kroppen. Vi kastade på oss kläder och gick samma väg vi tog neråt mot centrum. Vi sprang in i alla affärer vi varit i och på New Yorker fanns den! Fick en sån stress när jag fick tillbaka den att vi fick gå in på Donken o hämta vatten och sätta oss ute ett tag så att jag kunde få lite frisk luft. När jag hade lugnat mig rörde vi oss mot tuben. Nu har vi kommit hem igen och kan äntligen sitta ner utan spring ett tag.
Love!

Mot skolan

Jääätte sen är jag. Att fixa sig och skypa med Maria tog längre tid än vad jag trodde. Men du drar jag mot skolan iallafall.
Love!

I care more than you think, I care more than I show.


16 /September

Äntligen Fredaaag! Har precis kommit upp ur sängen, sitter med en kopp te och morgon ciggen. Börjar sent idag och det behöver jag med tanke på att mamma trodde att jag gick i sömnen när jag kom upp haha. Ska börja fixa mig, ta mig till skolan och när jag slutar ska jag möta Petra o Natti i Skäris.
Nicki Minaj ft. Rihanna- Fly

Love!

Sweet dreams

Har kommit hem nu, sköljt av sminket och så. Ska ta en cigg och sen sova.
Love!

Skäääris

Efter vi varit hos pappa gick vi ner till Skärholmen ett tag. Jag fick med mig en tröja från Jc och ett "hårband". Påvägen tillbaka stannade vi i Centrum ett tag, köpte cigg och gick ner till mig. P och N ska inte ut så jag och Maria drar ut själva ett tag.
Love!

Bild brist

Ska åka över till pappa och hämta saker till helgen nu med Maria. När jag kommer tillbaka går vi nog ut en stund med Big P nd Big N.
Love!

This one´s for u

När jag kom hem mötte jag Maria i Centrum och så gick vi ner tillsammans till mig. Nu sitter vi i mitt kök, lyssnar på musik och snackar lite. Stackarn har fått sitta och lyssna på mig och mamma tjafsa haha. Vi ska börja göra något att käka och ta en cigg.
Älskar dig min fina vän!



Love!


15 /September

Försov mig imorse och kom till skolan runt tio. Jag stessade så mycket hemma att jag inte hann fixa klart mig, fick sminka klart mig i skolan. Nu sitter jag på So- lektion med Diana och när den är slut drar vi på lunch. Efter lunchen blir det en lektion till och sen kommer mami och hämtar upp mig.
Love!

I may look calm,

But in my head, i kill u everyday.

Ska du ta något från detta inlägg oxå eller räcker det nu?

Solning

Jag mötte Maria och vi gjorde sällskap ner och när hon gick hem, gick jag till Sandra. Vi satt hos henne en stund och sen åkte vi till Sätra och solade. Efter solningen klev vi av i Skäris, bokade ett möte åt Sandra och promenerade tillbaka till Vårberg. Jag ska käka, hoppa in i duschen en snabbis och sen gå ut för att möta Petra och Natti.
<Waaaaow ett höftbeeeen och en troskant>

Love!
Måste länka bloggen med den här bilden på fb haha, statestik is the shit dåraaa

Ni är underbara!


Välkommen till deras blogg!

På vägen hem

När jag var påväg hem slog det mig att jag måste sovit fortfarande när jag klädde på mig imorse. Hade suttit linnet ut och in och råkat ta på mig fel leggins. Dom här legginsarna är ganska korta i benen och till det tog jag dom mest färg glada strumporna jag kunde hitta. Så det som stack ut mest på min outfit idag var mina sköna strumpor.. Stannade och tog en cigg med Isak påvägen hem oxå. Några små killar stannade mig och frågade hur det gick med dansen och sa att dom tyckte jag var jätte duktig, jätte söta! Jag ska ut på balkongen och ta en cigg och sen börja fixa till mig lite, känner mig alltid så sliten när jag kommit hem från skolan, och sen möta Maria i Centrum när hon slutat skolan.

Love!

14 /September

Imorse stressade jag upp runt klockan för att hinna till skolan och var där i tid. Hann precis. Hela morgonen har vi haft data kunskap om våra nya datorer. Vi ska hålla på fram till lunch och sedan rör jag mig hemåt. Kikade in på min statestik och upptäckte att jag har fått besöksrekord för två dagar sen under den senaste månaden, taack people! Vi har rast ett tag nu och sen går jag på lunchen, bloggar när jag kommer hem.

Love!

Tippen

Jag struntade i att gå till ungdoms, drog på mig andra kläder och promenerade upp till tippen istället. Ett bra ställe att rensa tankarna på. Maria ringde när jag var på toppen och ville att jag skulle möta henne så joggade tillbaka mot centrum. När vi hade mötts gick vi hem till mig och här har vi stannat. Jag ska fixa till mig lite och sen går vi ut och möter Petra o Natisha.


<Jag och Natisha steker i Telefonplan, bild från helgen>

Love!

Jobb tankar

När jag slutat gick jag upp till kuratorn ett tag och sen hämtade mamma upp mig. Direkt när vi kom hem började vi prata om lägenhet, jobb, gymnasium osv. Jag vill börja jobba på eftermiddagar efter skolan och bla under helger. Jag vill börja smått och har hittat ett ställe i Sätra jag vill satsa på. Jag ska ringa några samtal och kolla om möjligheten finns. Ska springa upp till Ungdoms här i Vårberg nu innan fem under drop in tiderna, kolla upp lite saker och boka en tid. Senare ska jag möta upp Maria när hon slutat skolan.



Love!

Update

Har suttit på alla lektioner nu och väntar på Diana så att vi kan gå på lunch. Efter lunchen blir det en sista lektion och sen tar jag första bästa tub hem. Är så trött på min skola, klasserna sju till nio ska få datorer och en klass i nian har fått dom, sitter på Cleos nu. Resten av hela skolan skriker och glor som att dom aldrig sätt en data förut. Va är det med fooolk. Ska överleva dagen och bloggar när jag kommer hem.
Love!

För att jag är bra

Jag är vaken. Jag är duktigt. Idag måste jag komma iväg till skolan! Ska börja fixa mig, göra te och ta min morgon cigg.



Love!

Fuck rubriker

När jag hade mött Maria gick vi till hennes gymnasium, hon tvättade mitt hår och stylade det lite. När hon slutade tog vi tuben till Skäris. Vi köpte varsin tröja på Bik Bok och sen rörde vi oss hem till mig. Jag ska pudra om mitt ansikte och sen går vi nog ut ett tag.



Love!

Liljeholmen



Nu ska jag skynda mig iväg till Lilje och möta Maria.

Love!

12 /September

När jag vaknade imorse var jag sjukt trött, när jag kom upp satte jag mig med en kopp te och tog min morgon cigg. Jag har sminkat klart mig men måste fixa håret och klä på mig och sen börja gå till tuben. Började tjugo i elva men lyckades ändå bli sen. Efter lunchen ska jag åkte till liljeholmen och möta upp Maria. Ska sitta med henne i skolan, låta henne fixa mitt hår och lite så.


<Maria och Petra i regnet igår>

Love!

Regnigt värre

Efter vi hade ätit mötte vi upp Petra och Natisha vid Centrum, vi fixade cigg och sprang sedan ner till Röda i regnet. Vi har chillat där hela kvällen. Jag och Maria rörde oss hem till mig tillsammans, vi var sugna på något så vi käkade lite och snackade. Maria rörde sig precis så ska skölja av sminket och sen gå och lägga mig. Imorgon blir det ju upp till skolan, tack gud att jag har sov morgon. 



<Bilder från några dagar sen>

Love!

Maaaaaat



Nu drar jag och Maria upp till Centrum för att käka. Sen stannar vi nog ute en stund.

Love!

Blogg byte

Ska byta blogg snart, namnet på min blogg just nu är ju lite fuckt up. Älskade det en gång i tiden. Det kommer ta lite tid, ska komma på och köra ett enkelt och långvarit namn, fixa design, lägga över lite gammla inlägg osv. Bloggar här som vanligt tills den nya bloggen är helt uppbyggd. 

Love!

Om ni har förslag på ett nytt blogg namn/sök alias så är det bara att lämna en kommentar.

11 /September

Vaknade nyss och nej, håller inte på att dö i en depression utan var bara väldigt lack igår. Nu har jag börjat göra te och sitter med min morgon cigg. Ska hoppa in i duschen sen, höra av mig till Maria och börja fixa mig. Har comviq igen, tack Petra!

Drake- Trust issues  "So your the only one, Cause I don't trust these bitches."

Love!

Die

Orkar inte, Godnatt.

Addicted

Fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck Hatar dig. Hatar att du tar mig för givet.



Lördag kväll

Jag och Maria mötte Petra och Natisha när vi pratat klart o tog en promenad ner till Söder. Vi har bara suttit där och chillat o när det blev för kallt rörde vi oss hem till mig. Tjejerna gick precis, men Maria blev kvar. Vi ska lyssna på musik och mobba folk på facebook, senare när Maria rör sig hem ska jag möta en kill kompis.

Love!

Musik drog

Känner mig som en människa igen, fräsh och färdig fixad. Har segat hela dagen och lyssnat på massa musik, känns tamam. Ska kasta på mig kläder nu och sen gå ner till Maria. Vi ska reda ut lite saker och ta en cigg. Bloggar senare om vad som händer senare ikväll.



Love!

10 /September

Igår åkte jag med Petra och Natti till Årsta berg och festade. Vi satt i en studio, drack och chillade med skönt folk. Det var skit kul och mådde så bra! Det var underbart med er tjejer, like old times. När jag vaknade imorse kände jag mig helt förstörd, trött och sliten men det var värt det. Ska hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite, helgen är ju inte slut än.


<Några dagar sen med Petra>

Love!

Take you down



Sååå sexig! Chris Brown, I want to take you down for real!

Träning


Nu är det dans träning på G, ska packa ner lite saker i en väska, byta om och sen möta Nadya i Centrum. Är redan sen så ska skynda mig lite. 

Love!

Centrum



Nu tar vi en sväng upp till Centrum, food and ciggarets time.

Love!

Like the fire needs the air, I wont burn unless your here.



9 /September

Klarade av hela dagen i skolan och gick hem till Maria en stund när jag slutat. Vi kollade på tv ett tag och käkade. Nu har vi kommit upp till mig för att chilla ett tag, vi kommer nog sitta vid datorerna ett tag och senare ikväll drar vi ut med Petra och Natisha. Fredag, fredag.. vi får se om vi hittar på något speciellt eller om det blir att bara chilla ute. 


Drake- Best i ever had Gammal, men jag älskar den på nytt.

Love!

Med fint sällskap

Maria kom upp till mig efter jag hade käkat så nu sitter vi med varsin data hos mig. Ångest har ätit stört mycket, är för mätt. Sitter o skriver med Natti på fb oxå, hon hjälper mig med lite I- lands problem, tack! Vi ska sitta inne ett tag och sen blir det ut o möta henne och Petra. 



Love!

Intresseklubben antecknar

När jag slutade promenerade jag med min kurator till Vårberg. Hon lämnade mig där och jag mötte Maria o Emelie. Vi stanna upp ute ett tag, snackade och tog en cigg med Isak. Nu har jag kommit hem och ska käka, är hungrig som ett djur. 



Love!

Ciao




Bråttoooom, är klar nu och har lyckats bli sen så måste springa nu.

Love!

8 /September

Hade sov morgon idag så gick upp runt tio och hoppade in i duschen direkt. Nu har jag suttit vid datan ett tag, druckit te och lyssnat på musik på Mtv. Nu börjar tiden springa iväg så ska fixa klart mig och sen röra mig till min ända lektion. Men nu blir det en morgon cigg. 

Lycka till i skolan Natti! :*

Love!

You are my cocaine.






7 /September

Kom iväg till skolan imorse, bättre sent än aldrig. När jag slutade klev jag på Marias tunnelbana och så åkte vi tillsammans till Vårberg. Nu sitter vi hos henne och käkar. Vi sitter nog inne att tag och sen blir det nog upp till mig en sväng.
Love!

I do very bad things, and i do them very well.



Min bäbis

Har suttit på gården med Nadya och snackat ett tag och sen promenerat med Emelie upp o ner från centrum. En sak har slagit mig hårdare än vanligt idag, Vårberg är knas. Vad gör jag häääär? Men har kommit hem nu igen så ska ta ut Diesel och fixa till mig lite och sen drar jag ut och möter P och N. 


<Bäääääbis>

Love!

Natisha, du la den!

Snälla flickor säger ”Du får inte!! Sluta.”
Grymma tjejer viskar ” Du får inte sluta” 

Snälla flickor får ont i huvudet i sängkammaren.
Grymma tjejer får ont i huvudet av sänggaveln.

Snälla flickor kommer till himmelen.
Grymma flickor kommer hur många gånger som helst. 

Vi är grymma! Haha!

6 /September

När jag vaknade imorse var jag så äckligt trött, försökte skynda mig men kom lite sent. Fick fuck mode under en lektion och gick hem efter det. Ska ta något att käka och sen sova.

<Osminkad>

Love!

Utgång



När vi var klara med Marias hår, som blev hur bra som helst, satte vi oss vid varsin data och var allmänt osociala ett tag. Nu har vi precis käkat och ska snart ut och möta Big P och Big N.

Love!

I wanna be Forever young












"Just a picture perfect day that last a whole lifetime
and it never ends, cause all we have to do is hit rewind
so let's just stay in the moment, smoke some weed drink some wine
reminisce talk some shit forever young is in your mind.." ♥

5 /September

Kom upp till skolan och mötte Maria i Skäris när vi slutat. Vi gick runt ett tag och sedan drog vi hem till mig. Nu ska jag färga Marias hår och dela en cigg med henne. 

Love!

Goood natt

Har varit ute med Petra och Natisha under kvällen och kom precis hem. Ska skölja av mig sminket och sen sova, imorgon blir det upp till skolan. Bloggar på morgonen om jag hinner. Dagens psykos "den har kaka, kaffe och kall dressing smak" hahahaha jag tyckte det var kul tjejer :D


Har gjort lite ändringar i headern, tryck f5 för att se det nya

Love!

Uppträdandet



Sorry

After our first night, promise me one thing.. don't be in love with me.

Im sorry for couldnt keep that promise.



Uppträdande 3/9

Uppträdandet blev lyckat, tack för all bra kritik och stöd! /Looove Blazing Step Out Crew ♥


<Jag, tjejerna och DanJah>

<Blazing step out crew med HighWon (inbjudare längst åt höger)>

Tack! ♥


Träningen

Mötte tjejerna och Alejandro vid min gård och så åkte vi tillsammans till Skäris. Vi tränade sten hårt och allt gick bara bra. När jag kom hem duschade jag och sminkade klart mig, nu har Maria kommit över och vi ska snart röra oss över till Petra och Natisha.


<Evve står i brygga.. med ett ben upp i luften>
<Träningen är igång>

<Jag och Evve>

<Jag och Nadya>

Love!

Berör, och är värd din tid.



www.ungcancer.se

2a hemmet fyller fem år!



Fest men bla Highwon, Danjah, Dj L´flow, Pila dancers och Blazing Step Out Crew. Be there!

Hårfärg



Jag har precis kommit tillbaka från Skäris och ska börja sätta i hårfärgen så att jag hinner bli klar innan träningen. Jag beeeer, låt det inte bli för mörkt...

Love!

Dancehall to di world!

Tack för allt stöd Explotiion Crew! Big up!



Forever young

Tack Petra, tack för allt! Du är en av det finaste som finns. Du är stark! ♥


Jay Z- Forever young Poesi rakt igenom denna underbara låt.

Shit days

Har haft ett par dåliga dagar men idag känns saker och ting bättre. Vaknade nyss ungefär och ska snart hoppa in i duschen. Ska vara klar fixad runt ett och åka till Skäris och möta Mami och Maria. Behöver köpa en hårfärg och ta en sväng förbi polisen. Nu ska jag ut på balkongen och ta min morgon cigg. 

Love!

Sick and tired


Yeeeeah

Efter jag varit i skolan mötte jag upp Sandra i Skäris och följde med henne till Tandläkaren. När hon var klar, käkade vi och gick runt en stund och sen mötte jag Maria. Vi tog tuben till Vårberg tillsammans och sitter nu hemma hos mig. Vi ska käka något och sen går vi nog ut en stund. 


<Ja ba Yeeeeah>

Love!

1 /September



Imorse var jag sååå trött så kom upp ur sängen senare än tänkt. Jag har duschat, fixat håret och sminkat klart mig nu, ska leta upp något att ha på mig och sen drar jag till skolan. 

Love!

Pure poetry



Drake- Marvin´s room

RSS 2.0