24 /april



Bloggandet har sugit nu under Påsk lov´s veckan eftersom jag haft planer och fullt upp varje dag. Igår blev det Lägg ner ditt vapen i Bredäng och Walk to change innan det. Det var tungt i Bredäng, träffade Aleeeeks (haha gjorde min dag) men mot kvällen blev det sjukt kallt o då rörde vi oss där ifrån. Idag har jag legat och stekt med Emelie i solen hela dagen, ääälska vädret just nu! Men nu är det bråttom, ska upp till Centrum och möta Nadya och Evelyn nu.

/ Kisses

Lägg ner ditt vapen



Walk to change som går från Skärholmen (torg) klockan 15.30 till Bredäng (gatufesten). Lägg ner ditt vapen och gå med för att visa stödet mot våld och droger.

14 /april

Igår träffade jag Evve efter solandet och vi gick ner till Söder. Vi och några fler tjejer fick hela salen så vi dansade och tränade från sex till nio. När det stängde var vi helt slut! Vi tog en cigg och jag gjorde henne sällskap till Centrum. Pappa skulle hämta mig så när jag stog o väntade på han kom det fram en kille o började ragga på mig. Han var äldre, det syntes så jag var tvungen att fråga hur gammal han trodde jag va och håll i er nu, han trodde jag var 21! Haha herregud. Det blev ingen skola för mig idag så jag gick upp runt tolv. Jag har små bränt mig i ansiktet och lite på bröstet så vill inte lägga på smink så har mest suttit hemma idag. Åkte med pappa o hämtade syster och lämnade pengar till Amanda så hon kunde köpa The wave biljett till mig. Vi har grillat idag och jag har fan käkat sönder haha. Men jag o Emii tog en lång promenad med Lucky o Diesel så det känns okej.



// Kisses

13 /april

Har börjat fixat mig lite o så för jag ska åka till Sätra o möta Syster och sola. Efter det åker jag nog till Vårberg o träffar Nadya o Evve. Vi ska öva lite på dansen tror jag och så, vi får se om vi kanske går till 2a hemmet senare eftersom Nadya har genrep med henne grupp.



Kisses /

12 /april

Igår gick jag upp runt tolv och fixade mig så att jag kunde möta Emelie i Skärholmen. Vi gick runt lite, satte oss vid Espresso House och rörde oss sedan mot Vårberg. Vi mötte Nadya o Evelyn o gick ner till Söder. Nadya o Evve gick ganska tidigt så jag o Emelie satte oss med några där nere o pratade lite. Vi gick o mötte en kompis till Emelie och sen drog vi upp till Mami en stund. Pappa hämtade mig senare på kvällen. Imorse gick jag upp tidigt o drog till skolan en stund, Natti gjorde mig sällskap en bit hem under lunchen. När jag kom hem tog jag en promenad med Lucky o la mig sen o kollade på film. Börjar må sjukt dåligt för att jag är så hungrig så funderar på att äta något och sen får vi se om jag går o solar med Emelie eller träffar Evve kanske..


<Emii o jag igår>

Kisses //

Kortis inlägg


Åkte hem till pappa efter en stund hos mami o köpte choklad på vägen hem, hade sjukt sockersug!
Nu sitter jag o klunkar cola bara o ska snart slänga mig på sängen o läsa vecko revyn. Försöka få tag på Nadya oxå.. sen blir det försöka sovaa.

Kisses //

10 /april

Sorry att jag inte bloggat under helgen men det är för att jag praktiskt taget är ute från Fredag kväll till Söndag morgon haha. I Fredags blev det stress till Bredäng, åkte med Amanda dit o så mötte vi Evelyn, Nadya, Rebecca, Maria o några där. Själva festen var ganska bra, jag o Evve gick upp på scen o dansade våran dans till Beg you och när DanJah uppträdde blev alla gaaalna. Alla vi tjejer tryckte längst fram vid scenen allt var vi hade för att få tag i hans hand och alla sjöng med när han sjöng My love. Han säger till tjejerna att stäcka upp händerna allt dom kan o självklart sträcker jag mig precis som alla andra tjejer. Han tar tag i min hand o drar upp mig på scenen! Han drog upp en kille oxå o så sa han att vi skulle dansa. Haha jag blev för betagen för att dansa. Fick fram några steg men mer än så var det inte. När jag hoppade ner så knep jag fan efter luft. Innan han gick fick vi tjejer en kram oxå! När festen var slut åkte jag, Nadya o Evve runt till Sätra, Skärholmen och Vårberg. När vi fixat allt vi skulle fixa drog vi till ett ställe vi brukar hinka på. Vi satt där ett bra tag en med kill kompis och sedan runt halv fem gick vi tjejer hem till en annan kill kompis o sov. När vi kom till honom käkade vi typ upp en hel limpa men mackor innan vi somnade haha. På morgonen gick Nadya hem, Evelyn hem o jag gick till kill kompisen vi hinkat med. Jag chillade en stund med honom och sen mötte jag tjejerna o Becka nere på Palmeras. Vi skulle egentligen på en lokal fest i Bredäng men jag pallade inte så jag drog hem o fixade mig lite under tiden dom va där. När jag var klar möttes vi i Bredäng igen. Vi åkte till Sätra o mötte Emelie, Rihman, Hilmi, Jonatan och tre killar till. Vi gick till Emelie en stund o hinkade o sen vidare till ett annat ställe där vi fortsatte. Runt halv tre var alla helt slut o vi tog tuben tillbaka till Vårberg. Jag gick hem till Mami direkt och vaknade för ungefär två timmar sen. Ska hoppa in i duschen nu och käka frukost.
<Innan festen i Bredäng (fredag)>


Kisses //

8 /april


Försov mig imorse så kändes onödigt att dra till skolan. Jag gick upp runt halv tolv iallafall och har inte gjort så mycket. Är huuungrig men är på svälting mood today. Ikväll blir det fest i Bredäng så vill se så smal som möjligt ut o jag vet inte vad jag ska ha på mig än! Men snart ska jag lägga på lite mascara o röra mig in mot Hornstull o möta Sofia. Vi ska sola och snacka en snabbis sen blir det hem o duscha o packa mina grejer sen drar jag till Evelyn o fixar mig med henne.

// Kisses

Head stands

När jag o Emelie kom ner till Söder blev det "tjej möte" och sedan drog vi, Nadya och Evve in stora salen där vi dansar. Det blev mycket stretching o uppvärmining innan vi gick igenom dansen några gånger. Kom ner i spagat helt oxå när Emelie hjälpe till o trycka ner mig på mina axlar, ska ta en bild på det nästa gång. Gjorde liiite ont dåra men det är så värt det! Efter dansen gick Emii hem t mami och jag promenerade med Evve o vi delade oss vid Västerholm. Imorgon är det upp till skolan som gäller för mig så ska gå ner o skölja av sminket o så nu.



<Evve o Jag>

Kisses //

Puuuuuuussar

Är klar o ska röra mig nuu.
Kisses /

Step out

Är hemma hos mami nu och ska börja sminka mig. När jag är klar ska jag o Emelie gå ner till Söder. Fick lite färg av solningen men vill ha meeer! Ska försöka hinna sola imorgon oxå. Ska sätta lite fart nu så jag kanska hinner gå upp till Centrum en sväng innan.
<Busy Signal- Step out ,bästa veriationen som finns på Youtube>

// Kisses

Sola

Ska dra o möta syster nu och åka till Sätra och sola!

Kisseeees //

7 /april



Gick upp o drog till skolan runt nio och kom hem för ungefär en timme sen, känner mig jäätte duktig. När jag kom hem tog jag en prommis med Lucky och ställde mig o gjorde nudlar. Tanken var att jag inte skulle äta mer än frukt och vatten idag men fick blod trycksfall och la mig på golvet och när pappa såg det då fanns det inte mycket o välja mellan haha. Jag ska snart sminka om mig lite och sedan drar jag o möter Evve o Nadya tror jag. Ikväll blir det ner till Söderholm igen och mer dans.

 
<Vi dansar till bla den här mest just nu>

Kisses //

Dansen


<Bild tagen innan dansen>

Mötte Evve och Nadya i Centrum runt sex o vi sprang ner till dansen. Vi kom ganska långt och jag har nu lärt mig att stå på huvudet, dock på madrass och faller lätt. Efter dansen gick vi upp till Centrum, var där ett tag och sedan hämtade pappa mig och skjutsade hem Nadya. Ska lämna datan o gå ner nu så jag kommer till skolan imorgon.
// Kisses

6 /april

Vaknade för att tag sen, somnade om, vaknade o gick upp. Jag har precis kastat på mig mjukis kläder och ska snart ta en promenad med Lucky sen blir det in och börja fixa mig. När jag är klar ska jag möta Evelyn och gå ner till Söder på dansen.



Kisses /


Klaaar

Det blev ingen skola för mig, haha är för seg. Blev klar nyss med hår o smink. Ska äta och klä på mig sedan drar jag ut med Nadya.
// Kisses
Ni får ursäkta att det inte blir några bilder men man ba paaallar inte :D

5 /april

Sov hos Nadya i Söndags eftersom vi hade friidrottsdag igår i skolan och det är inget för mig haha. Vi vaknade runt fem någongång, fixade oss och rörde oss sedan mot Söder. Vi dansade lite och sen käkade vi uppe i Centrum. Jag rörde mig hemåt mami runt tolv och la mig nästan direkt. Kääämpade för att somna.. gick sådär. Nu är jag vaken iallafall, har försovit mig en aning så ska hoppa in i duschen en snabbis nu och börja fixa mig.
// Kisses

3 /april

Usch.. Jag är bakis. Väldigt extremt bakis. Igår gick jag, Nadya och Evelyn hem till mig runt sju på morgonen, käkade och sov. Jag vaknade för en halv timme sen ungefär och då hade tjejerna redan gått, pallade inte vänta på att jag skulle vakna haha. Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och äta med Emii. Senare blir det nog ut en sväng o hålla Nadya sällskap.
Kisses //

Maaaaaat

Sitter hemma nu och försöker få tag på både Sandra och Nadya.. Är dööö hungrig o vill ha sällskap någonstans så jag kan äta. Jag o Emii ska springa upp till Centrum nu en stund, det där med maten får ordna sig haha.
Kisses //

2 /april

Vaknade nyss och ska börja fixa mig nu. Jag och syster ska till Skärholmen en snabbis och sedan ska jag möta Nadya. Ikväll blire feeeekke! :*
// Kisses

Never say never

Har ju nu sett Justin Bieber´s film Never say never. Har aldrig känt mig så fjortis som idag, skrek o grät som aldrig förr. Justin, will you marry me? ♥ Underbar film. Det blev ingen utgång efter utan har bara varit hemma. Nu ska jag skölja av sminket, ta något att äta och sedan lägga mig.
/ Kisseeees

Bio

Nu har jag fixat mig klart så snart ska jag o Emelie åka och käka och sedan gå på bio o se Justin Bieber Never say never. Efter det blir det nog iväg med Nadya under natten. Bråttom nuuuuu..
Kisses //

Baby giiirl

Fredaaaag!


RSS 2.0