Over

Nu är det över för ett bra tag. Ciao bloggen och allt people.

"Kör, kör, kööör tills vi dör!"

Igår blev tungt, Nadya drog hem och jag drog vidare. Jag kom hem till Nadya runt åtta, helt förstörd. Har haft en skit dag idag så har segat hemma med sällskap av Maria. Ska käka lite junk food och börja fixa mig o sen drar jag ut. Vi kör tills vi dör idag oxå.
Love!

Fuck this shit

Det är Fredag, jag har värsta planerna och jag vaknar upp med mens. Vilket jävla skämt! Det blir att ta några ipren, försöka hålla humöret uppe och skita i att alkohol och värk tabletter inte går bra ihop.
Ciao!

Asso jag kissar på mig.


Jag ser ut som en smurf, tack vare dig min älskade skype vän.


Shit happens


Pluggat

Har varit i skolan idag och kom hem för ett tag sen. Jag ska springa till Skäris och hoppa på tuben o möta upp Maria nu.
Ciao!

You make me wanna die.

"Taste me, drink my soul, 
Show me all the things, that I shouldn't know"


På min vägg


Svar;


På ett företag som heter Svanströms. :)

Fettisdagen


Ska käka en semla nu, sen blir det nog en till. Idag ska jag äta utan hämningar!

BB

Är döööö trött. Har precis sköljt av sminket och lagt mig i sängen, nu ska jag kolla Big Brother premiären jag missade igår.
Sweet dreams.

Reception


Gick upp sju imorse och började göra min i ordning. Kom iväg i bra tid men tyvärr kom jag sent eftersom jag lyckades kliva av vid fel station. Har suttit här hela morgonen, tagit lunch och väntar på att jag snart får gå. Slutar runt tre och ska då ska jag åka direkt in till Stan och möta upp Maria. Efter stan besöket ska jag stressa hem, ta en promis med vovven, byta om och springa på dans. Fullt upp.
Ciao!

Enjoy

Njuter av det sista helgen har att erbjuda, har lagt på mig 10 kilo på några minuter. Imorgon ska jag upp tidigt och åka på Praktik. Så bra är jag nu, praktik. Kan ni förstå? Jag chockerar mig själv.

Brythjärtan

Kvällen blev bäst, love u min vän. ♥

Take me to the Candy shop


För min Midget

Har kommit hem och ska packa ihop mina grejer och sen dra över till Mami. Ska duscha, fixa mig och laga mat innan Maria kommer över. Vi ska ha en Alla ♥-ns dag middag och kolla på film. Ska försöka fotta mina fina mat kunskaper och lite så. Senare ska jag förhoppningsvis träffa X.
Love!

Haha den var bra


Klockrent hos BigPBigN

Äckligt





Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby?


Förbannaaaat!

Det här händer inte! Varför svarar ingen i sin hor lur?!

Fredaaaaaaag

Jag har varit vaken sedan halv tolv, på en fredag. Whaaaat tha fuck. Jag har suttit och snackat med Nadya i lur i någon timme snart för att fördriva lite tid. Lite senare ska jag möta upp S och dra till Systemet, duscha och börja fixa mig. Ikväll blir det att luffa runt med Nadush.
Looove!

convince myself


Pain

Hatar den här fitt dagen. Tog mig till skolan imorse och var kvar hela dagen. Efter skolan blev det en sväng till Skäris med min kontakt person och kurator. Kom hem för ett tag sen, gick ut med Lucky och käkade. Känner att idag bara är skiiit. Tänker för mycket. Är dö trött och har så ont, X u are the reason for my pain. I blame it on u.

Bäst


Happy valentines day

Jag vaknade upp till Världens finaste sms imorse, det gjorde hela min dag. Ha det bäst idag, Happy V- day people.
Love!

Tack till

Allt gick bra och jag fick domen samma dag på plats. Tack Maria, Evve och Nadya för att ni kom och till alla som önskat mig lycka till.
Love!

Get ready for it

Rättegång idag. Wish me luck.
Ciao bitches!

R.I.P


Sluta hata på mina skor, Evelyn!

Lufferi i Centrum, fuckt up bild by Evelyn Sepp.

Fame


Good looking

Är dö seg efter helgen. Tog mig upp ur sängen precis och ska sätta mig o bläddra i Cosmo. Om ett tag ska jag klä på mig och fixa mig lite snabbt o möta upp Nadya. Vi ska ta en snabb sväng genom Skäris och sen åka till Hornstull för att sola. Man tror att sola är allt jag gör haha! Ska ta mig hem tidigt ikväll och rusta upp för imorgon.
Love!

Grattis fina du.


Väntar

Tog mig iväg med Maria och solade idag igen, mycket bra utav oss. Annars har jag inte gjort någonting. Väntar på att dessa vecko dagar ska dö så att min älskade helg kan komma.
Ciao!

Solning

Datan knasade igår så mitt inlägg till Bob fick komma upp idag. Har länge behövt ta mig iväg för att sola och speciellt nu när jag går runt utan smink med tanke på att jag snart är vitare än snön. Igår tog jag och Maria oss iväg till Sätra och solade, det känns braaa. Vi ska försöka hålla solningen uppe och ta oss iväg ibland så att vi får lite färg att behålla. Ska fixa mig lite nu och sen dra på möte.
Ciao!

Happy Birthday (6 februari)


R.I.P Bob Marley One love

Down


Frukost

Vaknade precis, kom upp och såg pappa steka pannkakor. Kan det bli bättre? När jag har käkat ska jag klä på mig och dra o möta Maria.
Love!

"Jag bryr mig inte"

Har fixat klart mig och packat väskan, nu drar jag tillbaka till Vårberg. Ikväll kommer bli dramatic känner jag, precis som jag är idag. Pallar inte med livet.
Ciaaaao.

Consider it art


Feel´s good

Fredaaaag, va bra det käääänns! När jag vaknade gick jag ner till Skäris en snabbis och mötte upp Nadush. Vi gick runt en stund, tog en cigg och sen rörde jag mig hem. Ska packa ner smink, kläder och annan fix och sen dra till Vårberg. Ska upp till Nadya, låna hennes dusch (haha) och planera kvällen.
Ciao bella.

Tänkte på dig

"Butterflies can’t see their wings. They can’t see how truly beautiful they are, but everyone else can. People are like that as well.”



Så här sa jag igår, idag åt jag en pizza.


Tjejigt

Har sprungit runt i Skäris med Maria och Nadush hela dagen, är helt slut. Har precis sköljt av sminket och suttit mig i mjukis kläder. Ska trixa lite med dagens inköp, rensa smink och annat smått o gott.
Love!

Jag är sämst på det här, i knoooow.


RSS 2.0