23 /December

Har gått igenom bloggen från start och raderat lite inlägg. Ska försööka komma igång med bloggen igen. Jag och Emelie ska snart över till min pappa så jag ska hoppa in i duschen och börja fixa mig.

Kisses //


2a hemmeeeet!

Igår mötte man syster och Amanda i Centrum och drog ner till mig. Vi började sminka oss, locka håren och leta kläder. Vi hann precis upp till Centrum o drog t 2a hemmet med Söderholm. Kändes ganska viktigt att hinna med dom så vi kommer in billigare och slipper stå i kö. Vi kom in först o då ställde vi oss långt fram för att kunna se alla dansare och sedan när musiken drog igång, efter uppträdandena, fuckade vi ur. Dansade ihjäl oss. Lite små bråk mitt i allt. En gång horunge, alltid horunge som sagt. När festen var slut drog vi jag o Amanda till henne o sov.
Så tack Emelie, Amanda, Becka, Nadya och alla andra. ♥


Kisses //

Life isn't about waiting for the storm to pass, It's about learning to dance in the rain.

Jag o Nadya har varit hos mig hela kvällen och bara chillat själva. Dansaat sönder! Haha. Nu börjar vi bli små trötta så ska snart lägga oss.
Kisses //

Daancee

Lady Saw- Beg You
Tony Matterhorn- Dutty Wine
Beenie Man- Back it up

Du passar bäst där jag trampar :)


Im a bitch, what to do?

Good girls go to heaven, bad girls go further.

Gick till 2hemmet på dansen med Amanda och Nadya. Ingen dans lärare var där så det var fridans. Att bara vara allmänt cp till hög musik var skit kul!



5 /December

Kom hem för några timmar sen från Amanda. Har sovit där hela helgen. Nu när jag kommit hem har jag plockat upp väskan, käkat och sitter nu framför Dirty Dancing. Jag o Amanda har bara tagit det lugnt i helgen o har vildare planer för nästa helg. Under helgen har vi oxå planerat in den 17e på andra hemmet och börjat på nyår. Har varit hundvakt och åkt pulka idag oxå! Under helgen har jag tänkt mycket på mitt hår oxå.. När jag satt o trixade med det i Fredags funderade jag på att färga det svart. Asso Svart Svart. Mitt hår ser svart ut på bilder men är lite ljusare i verkligheten. Amanda tror att om jag färgar det svart kommer det bli stor förendring ändå och nästan bli för mörkt. Ska fråga runt och så får vi se hur jag gör..



Kisses //

Dance ♥



Tid:  den 17 december kl. 20:00 - den 18 december kl. 01:00
Plats:  2.a hemmet - Ungdomens Hus i Skärholmen

Tävlingen körs igång kl 20.00.

22.00 Tar Dj L'Flow över!
Så party hela kvällen fram tills 01.00 - med all of that Latino and Caribbean rhythms and vybez!

So i don´t look back



We could keep trying
but things will never change
Still I'm dying with every step I take.

RSS 2.0