28 /juni

Har fixat klart mig nu så nu drar jag o Maria ner till stranden.



Love!

27 /Juni

Igår kväll gick jag o Maria och träffade lite folk och det slutade med att vi små festade. Tillslut rörde vi oss med Fredrik, Raffe och Victor till Vårbergs skolan och började sjunga och dansa till gammla godingar. Minnesvärt till hundra haha! Jag kom hem för ungefär en timme sen och har inte sovit så ska nog ta o däcka snart. Censur på vad som hände fram tills nu. Igår tog Maria sitt första dopp med mig o idag ska jag försöka få i syster!



Love!

Heeeeeeeeeeeeeeey jag e hemmaaa!


<Osminkad tjej på landeeet>

23 /juni

Är uppe och ska börja packa nu. Är påväg till landet inom en timme. Vi hörs när jag är tillbaka.

Kommer sakna er allihopa, ni vet vilka ni är! ♥

Love!

22 /Juni

Sov hos Maria igår så hon väckte mig runt halv fyra. Vi fixade oss o gick ut en stund. Sitter hemma nu för att jag ska käka o när jag e klar ska jag ut o möta Nadya. Under helgen kommer uppdateringen bli dålig eftersom jag utan några omständigheter måste till landet..



Love!

Update

Jag o Maria käkade i Skäris och jag köpte hem två mag tröjor, Rea in my heart. När vi tröttnade åkte vi tillbaka till Vårberg o nu sitter vi hos Maria. Hon har precis färgat håret o när hon sköjt ur det och så, drar vi nog ut en stund.

Love!
Detta inlägg får blir bild lös, räcker med cp bilder på oss nu haha.

21 /juni

Tänker inte sitta o deppa. Maria kom över så nu drar vi till Skärholmen en stund.
<Inga ord.. HAHA>

Love!

20 Juni 2011 Im done

Igår blev allting bara skit. Skulle gå till det jag trodde skulle bli mitt skydd men hann inte ens så långt. Det var över på några sekunder. Jag är glad att det gick så snabbt. En order, en fråga, smack. Jag fick inte en chans att försvara mig. Håret flög, smällen hördes och jag föll ner på sidan. Maria praktiskt taget lyfte mig in. Skakade så mycket att benen inte orkade hålla mig. Satt där helt förstörd. Ögat brännde av smärta. En så kort traumatiskt händelse kan bli så lång för mig. Sov inte inatt.

Andra människor kan vara en stor del av dina problem och inte förens det går "riktigt långt" reagerar folket. Blir lika chockerad varje gång på hur folk är och beter sig. If very few people surprise you, your lucky. Most of them shock the hell outta me.

Viktigast av allt är att komma ihåg att det inte är dig det är fel på. Skammen och skulden är inte din. Lägg den där den hör hemma istället.
Öppna ögonen. Inget slutar existera för att man blundar.

@ Maria

Mötte upp Maria o gick till Palmeras för att hon skulle käka. Nu sitter vi hos henne o små fixar oss lite mer. När vi är klara ska vi möta upp Becca, Nadya o några killar. Ikväll blir det lite små party!

<Föööör snygga haha>

Love!

Ny header

Tog mig tid och gjorde en ny header, blev nöjd. Det är ingen wow- faktor eller så stor skillnad från den jag hade innan men bättre känns det. Tryck F5 om ni inte ser den!

Love!

20 /juni

Maria väckte mig runt två så att jag inte skulle missa hela dagen. Ska sminka klart mig, platta håret o käka sen är jag klar för utgång! Funderar på att göra en ny header.. Inte för att jag har nya bilder utan mest för att jag vill ha den mer clean tror jag. Vi får se hur det blir, ni får hålla utkik!

Love!

Precis just nu

Har varit ute med Nadya o Maria nästa hela dagen o när vi tillslut tröttnade på vädret gick jag o Maria hem till mig. Så nu ska vi ta en cigg o snacka lite.

<Precis just nu haha>

Love!

19 /juni

Åh du hemska bakis dag.... Gick upp för någon timme sen o började fixa mig, ska fixa klart mig nu och sen blir det en sväng till Palmeras. Jag o Nadya är i desperat behov av tjockis mat!

Love!

18 /juni

Igår gjorde jag ingenting, det var fredag och jag satt bara ute i Vårbergs skolan med Maria, Nadya, Dimitri, Raffe, Fredde och Victor. Ikväll vill jag göööra något! Ska prata med tjejerna och kolla upp om det blir festa ikväll. Ska hoppa in i duschen nu och börja fixa mig så jag har det klart iallafall.

Love!

Ni har ingen aning o ändå öppnar ni käften om oss. Om vi e falska, vad fan e ni?
/Arg tjej

16 /juni

Igår fyllde min pappa år, så Grattiiis till dig fina pappa! Jag och Emelie åkte över till pappa och firade lite och sen runt åtta åkte jag o mötte Maria. Vi satte oss med Amanda o Evve i Vårbergs skolan en stund och sedan gick vi till Maria och kollade på film. Runt fyra däckade vi o imorse vaknade jag av att Maria "tyckte jag sovit för länge".. Vi ska upp till Centrum en snabbis nu och köpa mat och sedan blir det hem till mig så att jag kan fixa mig.
<Evelyn, Vina, jag. Bild från Yasmine´s fest, helgen>

Love!

13 /Juni

Sov hos Maria inatt o när vi vaknat gick vi hem till mig. Hon har precis färgat mitt hår ett snäpp mörkare eftersom det var så solblekt, det blev skit bra! Ska börja sminka mig nu o käka något sedan ska vi röra oss in mot stan.

Love!

Man down

Hon är så otroligt vacker, speciellt i rött långt hår!



Never thought I'd do it, What ever happened to me. I just shot a man down.

11 /juni

Igår var jag ute under dagen men Evve och mot kvällen träffade jag Raffe, Fredde, Carro o Niklas en stund. Vi satt ute, chillade och drack lite. Jag var hemma runt tre så kommer nog vara lite seg nu på morgonen.. Ikväll ska jag på lokal fest och fira Yasmine som fyllt år! Klockan sex ska alla tjejerna vara på plats och äta middag så måste hoppa in i duschen snart och börja fixa mig.



Love

Naglar

Evelyn gick när hon var klar för att fixa sig hemma o mitt i mitt nagel fix slängde jag en blick på klockan. Ska vara helt klar att åkta från Vårberg kockan nio så jag som är så seg har bråttom nu! Naglarna stressade jag klart så resultatet blev sådär men är finare i verkligheten än på bild iallafall.



Kisses

7 /juni

Evelyn ringde o väckte mig för en halv timme sen ungefär o kom förbi för att fixa naglar till hennes bal ikväll. Så Emelie sitter o fixar hennes naglar nu och ska ta mina efter. Ikväll efter Evelyn´s bal ska jag åka in fin klädd till fridhemsplan för att efter festa med henne!



Love

6 /juni



Går ner till stranden med Emelie o Evelyn nu och ska bättra på färgen. Doppade mig första gången sist vi var vid stranden ska försöka göra det igen..

Love!

Älska vädret!



Just nu sitter jag med Maria och Nadya o kollar på MTV Movie Awardes o myser i min soffa. Imorgon måste jag komma upp tidigt och njuta av det sjukt fina vädret! Ska ner till stranden en stund och senare åka o sola om jag hinner. För att orka komma upp måste jag nog lägga mig snart, vänt på dygnet haha.

Love!

5 /juni

Kom hem halv fem inatt och vaknade nyss, dö bakis. Ska klä på mig o sen blir det en sväng till Sätra solarium med syster och tjockis mat påvägen hem.



Love!

4 /juni



Nu ska jag, syster och Evelyn dra ner till stranden en stund. Älska vädret!

Kisses

2 /juni

Skulle åkt till landet idag egentligen men ska nu stanna hemma, känns skit skönt, ville stanna. Ska vänta in min fina Evelyn som kommer imorgon! Idag ska jag försöka hinna sola och fixa naglarna, börja känna sig som en kvinna igen haha.



Kisses


RSS 2.0