Lördaaag

Vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det Club Top Notch så vill känna mig fräsh! Är inte sådär döö taggad men fick biljetten gratis o där har ni skälet till att jag går. Vet inte vad jag ska ha på mig heller.. fäään. Blir det High knee? Jaa fast nää..


Fuuuckt bild från The Wave

Kisses


23 /Maj

Usch, stör mig sjukt på nästan allt just nu. På hur folk är och beter sig, på mig själv haha, på aaallt. Ska söka sommar jobb imorgon så det blir upp tidigt för mig. Om livet känns bra och jag pallar blir det nog en sväng förbi skolan oxå. Idag bokade jag tid för min tung piercing och sedan var jag ute en sväng med Evve och Maria. Måste passa på att skriva stoooort tack till alla fina som peppar oss med dansen på fb! Tack, tack, taack!



Kisses

Uppträdande

I Lördag´s (20/maj 11) uppträdde jag och Evelyn i 2a hemmet ungdomsgård i Skärholmen, gick jätte bra. Sök på Blazing step out crew, klicka in på våran sida på fb, give us some push och gilla oss! Här kommer lite bilder och videon som nu är uppe på Youtube.


<Blazing step out crew>
















<Dancers med Ken Ring>

<Dancers med Ice>





Ken Ring filmar när tjejerna går igenom dansen



In action!

/Kisses

Blazing Step Out Crew i 2a hemmet

Kommer dö ikväll. Ikväll är det fest på 2a hemmet, Ken Ring kommer och jag ska uppträda. Jag, Evelyn och Nadya ska köra en dans på scenen. Planera aldrig ett uppträdande om du har scen skräck haha! Vi ska vara i 2a hemmet redan runt fem och träna fram till vi ska upp på scen. Kommer fotta, filma osv och så får ni höra på lördag hur allting gick. Wish us luck!

/ Kisses

Hååååret

Som sagt fick jag för mig att bli ljus hårig och mitt i processen ångrade jag mig, sprang till frisören och la över tusen spänn på all bli brunett haha kändes ju lite onödigt att ens försöka bli blond. Men håret blev skit fint och är i en perfekt brun färg. Har sytt in löshår oxå men ska sy in mer under dagen om jag hinner annars blir det någon annan dag i helgen.


<Håret mitt i "bli-blond-processen">


<Mitt fina nuvarande bruna hår>


Ett år äldre

Jaaaaa må hon leva, jaa må hon leva, jaaa må hon leva ut i hundrade ååååår! Grattis till mig som idag blir 15 år finally haha.



OBS-
(Tänkte hålla er lite uppdaterade) Avfärgade och blekte håret för att gå mot ljusare hår nu till sommaren och vi har krånglat runt jätte mycket och nu sitter jag i orange/ gult hår. Har ångrat mig o vill inte vara blond alls så idag blir det färga tillbaka mörkt.
/ Kisses


3 dagaaar



På Onsdag smäller det, då blir man 15! 3 dagar kvar ♥

Ken Ring i 2a hemmet!



Dj's under kvällen:
►Dj Osvaldo
►Dj Momme

Uppträdanden under kvällen av bland annat:
► Blazing Step Out Crew - Dancehall grupp från Skärholmen/Vårberg

►DATUM: 20 MAJ 2011
►TID: 21.00 - 01.00
►PLATS: 2:A HEMMET - UNGDOMENS HUS I SKÄRHOLMEN
Skärholmsgången 32
►INTRÄDE: 40 KR
►ÅLDERSGRÄNS: 15- 19 ÅR

Jag, Nadya och Evelyn är Blazing Step Out Crew och vi kommer uppträda någongång under kvällen så komsi komsi!

RSS 2.0