JAG HAR GADDAT MIG!

JAG HAR GADDAT MIG! Äntligeeeeen, min första tatuering! Har haft tanken på den ett bra tag nu. Inget stort, har skrivit in Love på insidan av ring- fingret, handskrivet av min fina mamma. Nu vet jag hur det känns och det gör ont som in i h*lvete. Snart kommer nästa hoppas jag på!

Love!

29 /Juli Fredag

Uppdateringen är sämst för att blogg lusten ligger på noll. När jag fixat klart mig idag ska jag ut med tjejerna. Har inget speciellt planerat, blir sitta ute som vanigt och kanske dricker vi lite. Nu ska jag försöka få med Maria till Centrum.

Love!

On my way

Babe I'm on my way, Girl I 'm coming home, Is that body calling me. I wanna hear you scream, Callin' out my name, Giving you just what you need.
Please don't fall asleep, I 'm on my way , Babe, I hope you rested up, I want it all.





Min syster

GRATTIS FINA SYSTER på din dag och hoppas att den blir underbar.

Min syster. Jag är så stolt att jag kan kalla dig min syster. Perioderna kommer o går, små stunder av älskat hat men sån är syskon kärlek. Det är bara för att du är en såååån bitch ibland haha. Det är underbart att ha någon, med samma kött o blod, med samma gener, som kan lyssna när man behöver prata. Och jag vill alltid lyssna på dig när du pratar. Livet är bäst när du är med, kan inte föreställa mig det utan dig. Vill aldrig behöva veta hur det är att leva utan min syster. Dör för dig. Min syster. Jag älskar dig!









23 /Juli

När jag kom upp mötte jag Maria på hennes gård, pratade lite o tog en morgon cigg. Har suttit hemma under dagen nu bara. Duschade precis och har börjat sminka mig. När jag är klar ska jag ut o möta Maria igen.


<Jag o Maria, alldeles för snygga>

Love!

22 /Juli

Kom upp ur sängen nyss, ska kasta i mig lite frukost och sedan åka med Nadya o Emelie till Skäris. Ska köpa hem en till Bh, samma modell som jag köpte hem igår, dom är underbaraa!



Love!

21 /Juli

Drog till Skäris med Nadya o Jasmin när jag fixat klart mig imorse o kom hem för ett litet tag sen. Fick med mig en ny Bh o lite annat. Ska ligga hemma ett tag nu o ta en ipren mot min mens värk, för jag har fått meeeens tralalalaaa! Lyssnar på lite musik till värken, funkar bra haha.

Love!



 Highwon- Klä av dig

I'm falling like a rock for you.







20 /Juli

Hahahaha Maria, nu vet jag att man inte kan lämna bloggen utan uppsikt. Åh jaaaaa äntligen ett gäst inlägg från dig. Min högsta dröm uppfylld- Check!

Igår var jag ute med Nadya o Maria o rörde mig hemåt runt fyra. Har sovit fööör länge, gick upp för två timmar sen typ. Jag har städat lite, fixat med mitt smink o mina kläder o så. Känner mig jätte ofräsh nu. Väntar på att Mamma ska komma hem med mat o efter maten hoppar jag in i duschen och börjar fixa mig.



Love!

Gästbloggning

Hej maria här, jag ville egentligen inte blogga här men malin tvingade mig för hon ville ha en gästbloggning från söta mig men nu har jag ingenting mer att skriva så..

Uuuut



Har en dååålig dag, känner mig inte sådär jätte fräsh asso. Men nu har jag gjort så gott det går, ska möta tjejerna nu.

Love!

19 /Juli

Imorse kom Maria o väckte mig i bra tid. Vi gjorde pannkakor o käkade tillsammans. Jag fixade mig o sedan mötte vi upp Nadya o åkte till Skärholmen. Vi har varit där hela dagen o kom tillbaka till Vårberg för ungefär en timme sen. Nu är jag hemma för att bättra på sminket o fixa i ordning håret. Ska springa ner o hålla Nadya sällskap i en fem minuter på gården o ta en cigg innan.



Love!

18 /Juli

Igår kom jag hem runt halv sex o har sovit fram till halv fem. Mamma kom in o knuffade ner mig från sängen. Jag ska ställa in mat i ugnen nu o in vänta mamma o Emelie. Senare ska jag fixa mig o dra ut en stund med tjejerna tror jag. Nu blir de ut på balkongen o ta en morgon cigg.



Love!

För festa

Jag o Maria sitter hos mig nu, fixar oss med ett glas vin. Vi ska "för festa" här o sen drar vi vidare tror jag.



Love!

I don´t wanna have to lie about us



" En klok kvinna kysser, men älskar inte. Lyssnar, men tror inte på det hon hör. Och lämnar innan hon blir lämnad "

11 /juli

Igår kom jag hem runt fem så vaknade för ungefär en timme sedan. Jag ska ta en promenad med Diesel nu och när jag kommer hem ska jag börja fixa mig. När jag är klar ska jag ut o möta Maria.

Love!


10 /juli

Igår gick jag ut på kvällen med Nadya en stund. Vi satt ute med Jasmin o Merita i skolan o när dom skulle röra sig satt jag kvar själv. Jag fick sällskap av två killar o det slutade med att jag satt ensam tjej med fyra killar. När Maria kom t Vårberg mötte jag henne för att snacka en stund. Efter ett tag gick jag hem o en kill kompis kom över, vi kollade på film o han rörde sig hem någongång efter fyra. Hade det bäst, han får mig att må bra. Idag har jag inte haft några planer så sov till halv fyra o när jag var upp tog jag o Emelie en promenad t Centrum och käkade. Nu sitter vi fast klistrade framför ´Pretty little liars´ som går på trean. När den är slut ska jag hoppa in i duschen, fixa mig o kanske dra ut en stund.

Love!

Looove it!



Jag föddes inte för din skull,
och tänker där efter inte leva efter dina regler.

Tycker du inte om mig,
så är det ditt problem inte mitt.

Snackar du skit bakom min rygg,
så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig.

Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende,
jag gör mig inte fin för din skull.

Du kan kalla mig vad du vill,
men tro mig jag vet redan vem jag är.

Gå runt och skrik dina falska ord,
du bevisar bara hur låg och patetisk du är.

Gå runt och hitta på falska rykten,
men både du och jag vet vem det är som ljuger
och en dag kommer alla att få veta sanningen.

Jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär,
jag har mina närmaste och det är dom jag behöver.

9 /juli

Vaknade för ett litet tag sen o har precis käkat frukost. Snart ska jag börja fixa mig och sen drar jag nog ut en stund. Ikväll blir jag hemma som "hund vakt" åt Diesel men jag ska försöka få över en kompis till mig så att jag slipper sitta själv.


<Fett med sliten tjej..>

Love!

Thank you guys

Vi har suttit inne och kollat på Harry Potter som går på 3an o när den är slut rör vi oss utåt. Håret är klart och jag är suuuper nöjd! Tack Emii o Maria!



Love!


Löshår



Har precis kommit hem till mig med Maria o Emelie. Har köpt nytt hår så äntligen ska det gammla löshåret kastas! Ska få hjälp av tjejerna nu att börja sy in det nya.

Love!

8 /juli



Vaknade för en timme sen ungefär o har precis fixat klart mig. Nu ska jag, Maria o Emelie gå till Skäris, käka en glass och kika runt lite.

Love!

Nuh Ordinary Girl



A you fi be my first lady
Mi see it clear yuh nuh ordinary
Baby you a nuh ordinary girl



Utgång



Maria segade så vi struntade i Johannesdal o jag gick med Emelie till Centrum tidigare. Nu har jag fixat klart mig och väntar på Maria. När hon är klar går vi ut en stund, vi kanske träffar några kill kompisar och går o badar om vi pallar.

Love!

7 /juli

Igår blev det inget natt dopp men vi gick ner till Johannesdal en stund. När Maria skulle hem gick jag upp o lämnade henne o gick ut med Emelie en stund. Vi gick o handlade läsk och satte oss på en bänk och snackade en stund. Runt två gick vi hemåt o däckade någongång efter tre. Nu ska jag få ut Maria o gå ner t Johannesdal.



Love!

@ Maria

Efter vi varit hos mig rörde vi oss till Maria en stund. Hon har fixat sig o käkat och jag har.. kollat på? haha. Snart ska vi ut o möta Carro, Raffe, Fredde och några så får vi se vart kvällen tar oss..

Love!

6 /Juli

Sov hos en kompis igår och kom hem runt två. Maria mötte upp mig, vi tog en cigg o gick upp till mig o fixade oss. När vi är klara går vi nog ut o en stund.. Ikväll träffar vi nog några stycket och festar o natt badar, ska försöka ta lite bilder.



Love!

They say wild hearts can't be broken



Gick o lämnade Emelie i Centrum, o nu har jag gått hem o har precis fixat klart mig. Nu ska jag ta ut hunden och sedan möta tjejerna.

Love!


5 /Juli

Var ute igår efter filmen att tag och kom hem runt fem. Vaknade för ungefär en/två timmar sen så har sovit bort mest av dagen. Ska hoppa in i duschen snart och börja fixa mig, sen ska jag tvinga ut Maria en stund!



En katastrof inträffade nyss, jag har inga pengar på luren och har nu fått Comviq Bas! Hjälp mig!

Love!

Svar

Namn: Malin Matilda Margareta Landberg
Bor: Vårberg / Skärholmen
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brunt, naturligt blond
Civilstatus: Singel

Svär du?:
Ja.
Gillar du skolan?: Nej, finns inget värre.
Har du bra självförtroende?: Varierar..

Druckit alkohol: Ja.
Rökt?: Röker.
Stått på scen? Yes.
Kysst någon?: Ja.
Kramat någon?: Ja.
Haft sex?: Ja.
Bh- storlek?: 75 B

Däckat eller varit jättefull?: Yes, båda.
Blivit kallad hora?: haha absolut. 
Blivit nerslagen? Nej.
Gjort något som du ångrade?: Ja självklart.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Gick ut åttan utan betyg (dvs IG i samtliga).


I framtiden..
Namn på barn? Aleks och Younnes.
Hur vill du dö? Smärtfritt tack.
Vad vill du bli när du blir gammal? ..Jag vill se bra ut.

Antal piercings?: Ett hål i varje öra, i näsan, i underläppen, i tungan och har haft i naveln men den togs ut (ska göras om).  
Antal tatueringar?: Inga, men flera ska göras.
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Mitt namn stog med en gång efter ett uppträdande med dans gruppen.

Vad ska du göra i sommar?: Njuta. Vara med folk som står mig nära.
Vad ska du göra i vinter?: Ligga i ide. 
Vad gör du efter gymnasiet? Jobbar förhoppningsvis. .
Vad händer till helgen? För tidigt för att svara på.
Vad vill du helst göra just nu? Träffa Maria.

Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Utseendet i helhet.

Vem är den perversaste person du känner? Maria, utan tvekan haha!


Jag vill booort!

Vaknade för en halv timme sen och har precis suttit med inpackning i håret. Ska sköta det så bra jag bara kan så det växer, när det är under mitt bh- band kastas löshåret! Ska föna håret snart och slänga på lite smink o sen gå med Maria upp till Centrum. Vi ska köpa lite godis för ikväll blir det film kväll hos mig.
Måste dela med mig av lite ångest oxå.. Jag vill åka utomlands! Nu! Jag vill pack väskan och åka till Malta, Kreta, Ibiza, Alanya, Hua hin, Jamaica eller Koh chang med en nära tjej kompis. Det är okej att drömma sig bort..



Love!

4 /juli

Igår gick jag ut ett tag med Maria, Nadya, Becka, Raffe och några, vi satte oss på ett lite random ställe för att undvika folk. Efter ett tag satte jag mig med Maria vid hennes gård o snackade lite o sen gick vi upp till mig o käkade. När Maria skulle hem rörde jag mig t en kompis och blev kvar där till tre ungefär. Kom precis hem o har knappt sovit något så ska käka något och sen lägga mig o vila ett tag.



Slog besöksrekord igår tackvare en länkning på fb, thank yooou. Vissa inlägg intresserar alla mer än resten och det är inläggen med lite känslor i, roligt tycker jag. Underbart att ni läser! :*

Love!

3 /Juli

Vaknade runt tre och gick upp med Emelie till Centrum. Vi handlade lite och sedan rörde vi oss hemåt igen. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig o sen dra ut o möta Maria.



Love!

1 /juli

Puffa alla du vill ha sex med-dagenfb, puffa runt idag! haha.

Idag kom jag upp runt två, fixade mig o drog t skäris med Emelie. Fick med mig en kort "midje kjol" och en bikini underdel. Har precis kommit hem o käkat och ska nu ut o möta Maria, Evve o några.

Love!

RSS 2.0