27 /Feb



Igår köpte jag och Nadya massa godis och läsk och gick hem till mig. Vi kollade på massa filmer och tjockade oss. Vi däckade runt halv fem och vaknade halv tre. Nadya gick nyss hem och jag ska snart hoppa in i duschen, fixa mig och sedan röra mig till Evve.

Kisses // 

Nadya Sjölin



En vän ska vara äkta, finnas och ställa upp. Du är allt det och mer. Med dig vill jag vara och skapa minnen med. Minnerna vi har nu kommer jag spara och uppleva om och om igen tills dom ersätts av nya. Du är så vacker, det är du och jag, Lambi och Bambi. أنت كل شيء
Te amo mi amor. ♥

Måndaag

Festade i Östberga i helgen med Sofia o Nadya, de va grymt! Idag blev det en sväng ner till skolan och efter det kom Evve till mig en stund. Lyckades vända på dygnet nu i helgen så är döööd efter imorse så snart ska jag slänga mig i sängen.
 
<Nadya jag o Sofia i helgeen>


Helgens fucka uuuur låt! ♥

Kisses //

Alla hjärtans daaaag

Grattis på alla hjärtans dag alla! Ikväll blir det bio med en massa folk på Heron så nu ska jag reservera biljetter och sedan röra mig ner till Skär en stund.


<Bild tagen på Emelies student 2010>
 
Kisses ♥ //

Heelg

Bläää är sjukligt trött! Igår mötte jag Evelyn, Amanda och Ida i skärholmen, jag köpte ett par strumpbyxor och sen rörde vi oss till mig. Vi dunkade musik, drack lite cider och fixade oss. När vi var klara mötte vi Emelie och Nadya i Alby och drog på feeest! Till slut var det bara jag, Nadya och Emelie kvar, Emelie stannade och vi åkte in till Slussen o käkade Donken. Vi var tillbaka i Vårberg runt tre o då gick jag till Sandie och sov. Är hungrig som ett djur så ska snart äta o sen blir det en film tror jag.

Kisses //

Happily Never After

You'll never see me again, so now who's gonna cry for you? We'll never have this again, no matter what you do.

9 /Feb



Har ätit nu och små fixat mig så nu drar jag upp till Vårbergs Centrum och möter Evve o Maria. Vi ska till Skärholmen ett tag och sen ner en sväng till Söder.

Kisses //

8 /Feb



Idag blev jag hemma igen så sov ut hela dagen och gjorde ingenting. Drog en snabbis med Emelie till Skärholmen o köpte lite godis och när jag kom hem la jag mig o kolla på Easy A. Jag ska skölja av sminket nu och sen ska Emelie fixa mina naglaaar.

Kisses //

Fryshuset

Igår blev det Pimpiinas Sweet Sixteen på Fryshuset med Syster, Amanda, Nadya, Emelie, Nasim och Kimmo. Vi fuckade ur och dansade så mycket att jag har ont i kroppen idag haha. Fick en smäll i folkmassan på låret så det är helt svullet och gör lite små ont men det gick knappt att undvida bland allt folk. Jag och Syster rörde oss hemmåt när det stängde o var hemme runt halv tre. Idag ska jag bara ligga inne och ta igen all sömn jag missade under fredags natten/ lördags morgonen. Var på äventyr med Amanda Na Lanza och Nadya över hela södertälje, hamnade på Donken i centralen och var hemma runt åtta. Sov till ett och sen var det bara att möta upp Syster så jag har sovit fööööör lite.


<Syster, Emelie, Amanda, Nadya, Nasim, Kimmo>


<Nasim, Emelie, Nadya, Amanda, jag>


<Nadya och Amanda Na Lanza, lördag morgon>

Kisses //

3 /feb

Idag var jag helt duktig och va i skolan hela dagen med Emelie, efter det drog vi till Skärholmen en stund. Vi käkade lite och sedan fyndade jag in ett par jeans shorts på Bik Bok. Efter det åkte vi till Sätra och solade. Nu sitter jag hemma hos mami och ska lägga på lite smink och sen gå ner till Söder en stund.

Kiiiissees / 




Dödar



Mathilde och Binta från Blackout Dance Crew- rinkeby vinter 09 (Dancehall)

RSS 2.0