Dans träning

Har varit ute ett tag med allt o alla och har precis kommit hem. Ska packa saker i en väska och sen blir det mot Skäris för dans träning med gruppen. 



Love!

31 /Augusti

Det blev iväg på en dans träning igår så hann tyvärr inte blogga. När träningen var slut träffade jag P och N, satt ute till elva ungefär och rörde mig sedan hem. Imorse kom jag i tid till skolan, duuuktig och fixade alla lektioner. Efter Lunchen gick jag med Steff till Skäris en snabbis och sen rörde jag mig hemåt. Nu sitter jag hemma och övar in teckenspråket bättre. 

Love!

Svar;


Heta* Meckish* Blazing betyder inte bara meck/röka på, utan oxå flammande eller liknande. Där ifrån kommer Blazing i vårat crew namn från början. Sen, om du vill, kan vi stå för båda delarna.

Fuck that bitch


30 /Augusti

Hann inte blogga imorse innan jag drog till skolan, stressade som fan för att vara i skolan till åtta. När jag kom fick jag veta att jag egentligen började nio, vi ska inte tala om vad jag kände precis just då. Efter lunchen gick jag mot tuben och har precis kommit hem. Jag ska ta ut Diesel och ta en cigg, sen kollar jag på en film eller något o vilar ett tag. 



Love!

Burn down the system

När jag kom till skolan fick jag veta att jag egentligen var ledig idag, surt. Men jag och Maria tog en sväng till Skärholmen Centrum då, köpte en varsin latte och satte oss ute o tog en cigg. Nu har vi kommit hem till mig och ska kolla på en film för att fördriva tiden.


Collie Buddz- Burn down the system

Love!

Tired of it


Skolan

Jag är vaken, har precis duschat och sitter med morgon ciggen. Jag ska fixa mig och sen blir det iväg till skolan med Maria.

Love!

Underbar

Gick upp till Centrum med Maria o Evve och hamnade tillslut på Palmera. Vi satt med Raffe och Matte när dom käkade och sen gick jag o Maria upp till Natisha. Nu har jag äntligen fått träffa lilla Keyshaun, han är så j*vlaaa söööt! Nu har jag kommit hem, ska byta om och sen blir det ut med tjejerna.

Love!


keyshaun "skinkan" - 20/08/11





Make up

Jag vaknade för ett tag sen och nu sitter jag i vardagsrummet och sminkar mig. Ska ta min tid och fixa klart mig o sen blir det en sväng upp till Centrum. Döööör av rök sug. 

Love!

Mooot duschen

Solariumet i Sätra var stängt så vi åkte vidare till Hornstull och solade där. Lite färg fick man iallafall. Efter solningen köpte vi choklad och dricka, satte oss på en bänk och tog en cigg. Vi satt kvar i en kvart ungefär o sen rörde vi oss mot tuben. Maria och jag delade på oss när vi kom tillbaka till Vårberg, vi ska båda hem o fixa oss och sen ska vi mötas igen. Det blir nog ut en sväng med Petra och Natisha då. Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Love!

Solning

Jag e ganska grym, fixade pengar så nu drar jag och Maria o solar!

Love!

27 /Augusti

Igår kom jag o Maria hem runt två, kollade på tv en stund och sen la vi oss. Vi vaknade nyss ungefär, vi ska käka något och sen börja fixa oss. Om jag lyckas fixa pengar åker vi till Sätra och solar, annars går vi nog bara ut en stund. 



Love!

Blazing step out crew tryck


Evve har suttit och provat olika tryck o det här är dom vi ska välja mellan. Skriv en kommentar och säg vilket ni tycker, ett av de fyra översta och om ni tycker vi ska trycka både fram och baksida på tjock tröjorna som på bilden eller om vi ska välja att bara trycka bak eller bara fram.

Love!

Träningen


Träningen gick suuuper bra, nu har jag o Maria kommit hem till mig. Vi ska käka och sen blir det ut o möta Petra och Natisha. 

Love!

26 /Augusti

Igår var jag ute med Maria under dagen, hon åkte med mig o solade och mot kvällen träffade jag P och N. Vi satt ute och chillade ett tag o jag rörde mig hemåt runt ett. När jag kom hem var jag stört trött så gick o la mig så en gång o det var det smartaste jag gjort på länge! Vaknade för en halv timme sen ungefär o så tidigt har jag inte kommit upp på hela sommar lovet tror jag. Mitt "vända-på-dygnet-uppdrag" har fått sig en start. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig. Har inga planer idag förutom att jag ska på dans träning i 2a hemmet, Skärholmen, runt klockan sju. 


<Jag och fina Donna>

Love!

@ ****

När jag kom över till Nadya tog vi en kopp te och sen rörde vi oss vidare till två kompisar i Skäris. Vi kommer nog bli kvar här ett tag så kommer nog hem på morgonen. Slänger in ett inlägg när jag kommit hem eller när jag vaknat.

Love!

Natt uppdatering

Först och främst, förlåt för dålig uppdatering. Igår va jag ute en stund med Maria, Petra o Natisha och sedan rörde jag mig till Sandra. Vi kolla på film o jag sov kvar. Imorse kom jag upp i ganska bra tid så när jag tog en cigg på balkongen fick jag se ordentlig sol haha skönt. Tog en dusch och fixade mig. Jag och Emelie åkte med Sandra en bit in mot stan o klev av i Hornstull och tog en solning. Känns riktigt bra att jag äntligen kom iväg och solade någongång, behöver verkligen lite färg. Har varit ute ett tag ikväll med Petra o Natisha, mötte Nadya tog en cigg och gick hem. Ruttnar bort av att bara sitta här hemma så ska snart gå över till Nadya en stund.



Love!

Age aint nothing But a number

Your words says friendship but your eyes screams romance.

22 /Augusti

Vaknade av att Evve och Maria stog o skrek mitt namn utanför mitt fönster, tack tjejer haha. Gick ut och tog en cigg med dom på gården o sen blev det en sväng upp till Centrum. Nu har jag kommit in igen, jag ska sminka mig, platta håret, käka, ja u name it. 

Love!

I know what i want


Hemma hemma hemma

Gick ut en stund o mötte Petra o Natisha vid Röda. Vi satt o chillade ett tag o jag kom precis hem. Ska ta något att käka o sätta mig med Emelie. Blir nog inne resten av kvällen nu.

Love!

Älskar videon, så j*vla sexig!


21 /Augusti -Vaken

Emelie kom in o sparkade upp mig ur sänger runt halv sex. Jag kastade på mig mjukis kläder o följde med Emelie till Centrum. Jag har precis käkat o ska nu sätta mig framför Pretty little liars. 
Love!

Död

Kom precis hem från min kompis och är helt död. Ser ut som ett slitet ollon o känner mig helt förstörd. Jag ska göra något att käka och sen lägga mig o kolla på en film. Kommer sova bort hela dagen troligtvis så vi hörs när jag orkar och är vaken.

Love!

To a friend

Har fixat klart mig nu o ska klä på mig nu. När jag klätt på mig ska jag möta Maria o sen ska vi upp till en kompis. Vi blir nog kvar där mest av kvällen, bloggar om jag kan och hinner.

Love!

Tatuerings tankar

Sitter hemma med riktiga tatuerings tankar! Tänker på tatueringar jag vill göra och på olika placeringar. Jag ska snart gå o fylla i min tatuering på fingret och vill försöka övertala mamma att låta mig göra en till då på en gång. Jag vill skriva en text på nyckelbenet, men vet inte vad för text än. Den är jag mest sugen på nu tror jag, annars vill jag gadda mig på utsidan av låret. När jag fyller 16 vill jag tatuera in två vingar på handleden och ska dessutom tatuera in ett E och ett M som Emelie ritat upp. Det ska stå för syskon kärlek, så vi båda ska ha den men ingen av oss vet vart vi ska placera den. Bilderna är "märkta" sen tidigare.

Vingarna på handleden, vill ha dom ungefär så här. På bilden är Emelie´s tjej kompis Evelina.

Vill ha något sånt här på benet, antingen en lång text ner till foten som på bilden eller en text som går på samma sett neråt men som slutar vid sidan av knät.

Det blir så här eller som på bilden under vid nyckelbenet. Beror på om det blir en eller två rader.



Love!

Heeelt sliten

Maria bestämde sig för att sova kvar igår så vi kollade på filmen två gånger o sedan kom Y över en stund. Vi tog en cigg tillsammans o han rörde sig hem ifrån mig runt halv fem. Jag o Maria kollade på en halv film till o sen la vi oss. Jag gick precis upp ur sängen och känner mig helt förstörd, är så seg och trött. Men det här är den sista Lördagen innan skolan så någonting måste man göra. Maria gick hem när jag sov imorse men vi ska träffas senare när vi båda har fixat oss. Vi hade tänkt åka in till kungsan o gå på The voice men neveeer att jag gör det i det här skit vädret.



Love!

Film kväll

Sitter o försöker ladda ner filmen Tretton nu och om det funkar blir det en liten film kväll hos mig. Båda jag o Maria har sett Tretton flera gånger men den filmen är odödlig enligt mig. Efter jag sett den första gången började jag droga den haha så rekomenderar den starkt. N och P kanske kommer över o kollar med oss annars blir det bara vi, vi får se hur det blir.

Love!

It's dangerous, i'm falling.


19 /Augusti

Imorse när jag gick upp duschade jag, fixade mig och gjorde ingenting. Maria kom över för en stund sen, vi tog en promenad i regnet upp till Centrum för att köpa cigg o göra en kompis sällskap ner. Vi har precis kommit hem till mig igen o vi är praktiskt taget dy blöta. Eftersom vädret suger ska vi bara sitta inne hos mig.



Love!

Goood morgon

Vaknade nyss, ska ta en cigg på balkongen och vänta på Maria. Sen blir det fixa sig och käka middag med Pappa senare.

Love!

Minnen

Åååh Natisha skrev nyss att jag skulle kolla in på hennes o Petras blogg och guuud va mycket bilder från våra tider. Kommer ihåg varje minut, in i bloggen här och kolla!


Webb pics

Maria gick hem för att käka så jag följde med Emelie till Centrum och tillbaka. Nu sitter jag hemma och väntar på att Maria ska bli klar. När hon är klar möter vi P och N vid röda.

Love!

Tidsfördriv med smink


Jag o Maria hade inget att göra så vi plockade fram allt smink vi kunde hitta och har börjat på ett ordentligt smink projekt. Jag har sminkat Maria redan och vi har skrattat sjukt åt slut resultatet, resultat var för extremt för att dela med sig om kom vi överens om så tyvärr blir det ingen bild på Maria. Men nu ska vi börja sminka oss ordentligt så vi blir klara någongång.
Love!

17 /Augusti

Maria sov hos mig igår o eftersom hon vaknar tidigt, gick jag upp i bra tid oxå. När vi vaknade kastade jag på mig lite smink o sen gick vi till centrum och köpte cigg. Nu har vi kommit hem till mig igen så jag ska sminka klart mig och senare drar vi nog ut med Petra och Natti.
<Jag o Natti under helgen>

Love!

Hemma

Vi satt uppe vid röda och chillade ett tag o sedan tog vi en promenad och hamnade i Söder. Vi satte oss ett tag o sedan bestämde vi oss för att röra oss hem. Nu sitter jag o Maria inne hos mig, käkar och kollar på tv.     

Morgan Heritage- Tell me how come (Låt pratet i början gå, eller spola fram till 0.18)

Love!

Utgång

Är färdig fixad så snart ska jag ut o möta Maria. Vi ska gå upp till Centrum o köpa något att dricka och sen ska vi gå till Röda o möta P och N.
Love!

Sminkning

Waaaaaow. Fan vad smink är bra! Är man duktig och vet hur man gör som tjejen här, då blir resultatet det bästa. Vet inte vad jag skulle göra utan mitt smink, tycker helt enkelt att jag och de flesta andra är finast med smink.
Love!

16 /Augusti

Igår mötte vi Big P och Big N utanför mig och rörde oss sedan till Röda. Vi satte oss och chillade bort tiden o vi rörde oss hemåt någongång efter fyra. Vaknade runt tre idag, la på lite smink och följde Emelie upp till tunnelbanan. De flesta har åkt in till Ung 08 idag men jag känner inte att jag vill stå och trängas med massa jobbiga människor. Det får bli sitta vid datan, sminka klart mig och försöka hitta på något att göra.
Love!

Uuuut

Jag ska slänga upp håret i en knut och sen drar jag o Maria ut och möter Natisha o Petra.
Love!

Grattis Nadya! ♥

Idag fyllde Nadya år så gick upp i bra tid, tog mig till Systemet och sedan blev det tårta hos Nadya. Rörde mig hem o fixade klart mig och sedan gick jag upp till Centrum och mötte alla. Det blev Nadya, Maria, Becka, Haddy, Sonja, Isak, Kriiw, Alejandro, Sofia, Carro, Fredde, Emelie, Michelle, Shirlyn, Youssef, Andrew och många fler. Vi drog ner till Ior och firade Nadya. Jag o Maria rörde oss till mig runt ett för att käka, nu ska vi kolla på en film som går på tv och sen kanske vi drar ut igen.
Love!

True true

The prettiest girls do the ugliest things.



14 /Augusti

Imorse vaknade jag med en feeeeet baksmälla så idag ska jag inte göra något alls. Gick med Emelie till Skärholmen en stund och tog en sväng upp till pappa. Vi har precis kommit tillbaka hem och ska snart käka, senare ska jag träffa Maria en stund. Igår blev det dricka hos mig med Nadya, Maria, Becka, Petra, Natti och Fredde. Runt tolv drog vi ut, gick till Röda o satte oss en stund. Vi chillade ett tag och sen drog jag hem. Ramlade mellan sofforna hemma igår och har så j*vla ont.
Love!

Fest hos Malin..

..fest hos Malin, fest hos Malin nuuuuu! Tjejer kom igen nuu!

Loooove!

13 /Augusti

Nadya ringde och väckte mig för ett litet tag sen så nu är jag uppe. När jag satt o käkade frukost ringde Sandra och bad mig komma över, så ska över en stund till henne nu. Går hem efter det och fixar mig inför ikväll!

Love!

12 /Augusti

Gick upp, sminkade mig och sedan spenderade jag det mesta av min kväll i Skärholmen på Lägg ner ditt vapen med Maria och Emelie. Vi träffade hur mycket folk som helst där och efter Danjah uppträtt rörde vi oss tillbaka till Vårberg. Jag o Maria träffade Petra och Natisha en stund. När Maria drog hem träffade jag Nadya och Becka. Vi snackade lite och sedan blev vi kvar utanför Hanna´s bar pga en massa drama. Nu har jag kommit hem iallafall, ska skölja av sminket och lägga mig.
<Idag, Lägg ner ditt vapen>
<Lägg ner ditt vapen>
<Youssef och Big N igår>

Love!

Fuuuuck yooou!

Synd att min största stalker är ett sånt äckel.
Gun shoooot där det hör hemma!
Hate is a strong word, but i do hate you. -Love

11 /Augusti

Idag kom jag upp runt fyra, Maria kom över och vi fixade oss. Jag kom precis ner från Centrum med henne och Emelie och snart ska vi käka. Lite senare ikväll drar jag o Maria ut med Big P och Big N.

Bob Marley- Top rankin´


<Extreeemt snygga Maria, Jag o Emii igår>

Love!

10 /Augusti

Imorse kom Maria och Emelie in o väckte mig. Vi satte oss och åt frukost, fixade oss och åkte sedan med min pappa och käkade. Vi har precis kommit hem till mig igen och eftersom vädret suger ska vi inte ut. Vi bestämde oss för att vi ska lägga oss och kolla på Grease 2!

Och pussar o kramar till min fina mamma som nu har åkt till Turkiet!

Love



TQ- Cry

Vill haaaa!



Har en skit telefon just nu o jag har kollat runt efter en ny lur jag vill ha och nu har jag hittat den, en Htc Wildfire S! Kostar runt 2500 så kommer få tjata på pappa. Wish me luuuck!

Love!

Vi ser fuckt ut...

Sminkade klart mig o gick sedan med Maria upp till centrum. Vi har precis kommit ner till mig så att jag kan byta om o sen ska vi ner till Maria. Hon ska fixa sig lite och sen drar vi ut en stund.
<Bild brist>

Love!

8 /Augusti

Jag vaknade för någon timme sen och har precis börjat fixa mig. Jag ska lägga basen av sminket o sen springa ner till Maria och ta en cigg. Eter det går jag hem o sminkar klart mig!



Love!

Act like a lady, think like a man.


Bakis dag

Igår träffade jag Nadya, Jessica och massa fler när jag var klar o vi satte oss nere vid Ior. Vi drack och chillade, o runt halv tre gick vi till Centrum o lämnade killarna. Jag o Jessica sov hos mig och vi båda vaknade med en ordentlig huvudvärk. Så blir det om man festar igenom hela helgen, har inte gjort det på ett tag så idag är jag riktigt bakis! Behöver en Ipren.. och vatten haha.





Love!

Svar;



Kärlek till dig mi gyal! Looove you. ♥



Nej, tyvärr, dom är så sjukt duktiga! Dansar i en egen dans grupp som heter Blazing Step Out Crew.



Tack så jävla mycket! Det här gjorde min dag.



Ja, jag har ganska dåligt rykte när det gäller killar och en massa annat och nej, jag kan inte påstå att jag har tur när det gäller killar. Tycker det är svårt att beskriva mig själv, speciellt till folk jag inte känner o det blir svårt att då beskriva för dig som nu valt att vara anonym. Jag är svag ibland men oftast bara mänskligt "ömtålig". Tar åt mig av saker och ting olika. Jag har styrka, men kan vara starkare. En sak jag har lärt mig är att bilda en egen uppfattning av folk, lära känna innan man dömmer, något flera borde ta åt sig av.



Haha taack Boo, Love u! ♥
(Min kropp har varit i obalans så mensen har strulat, inget annat.)


Torsdag & fredag kväll

I Torsdags fixade jag mig, mötte Nadya och gick på chill fest hos en kill kompis. Vi dunkade musik, spelade kort och så. Jag o Nadya hade inte druckit på ett bra tag så vi hällde i oss och blev tillslut väldigt påverkade. Vi drog ut en sväng när det blev tråkigt att sitta inne, vi satt ett tag i skolan, tog en promenad till tippen med B och A och hamnade vid Söderholm. Jag o Nadya satte oss med Petra o Natti en stund o sedan rörde vi oss till mig. Igår kväll satte jag med Nadya o Maria i skolan under kvällen. Vi drack lite o chillade. Jag satte mig med Z, O och B en stund o sen rörde jag mig hemåt. Ikväll ska vi nog köra på samma sak som igår men med lite mer folk!


<Jag o Fredde i Torsdags>

Love!

It´s so heavy

Does anybody hear her? Can anybody see? Or does anybody even know she's going down today.


Dying daily


4 /Augusti

Som vanligt, vaknade nyss, ska dra med mig Emelie till Centrum för att köpa cigg och choklad.

Vi får se hur det kommer gå med min stackars blogg..



Love!

Natt bloggning

Satt ute en stunde med Maria o Nadya, tog en promenad o sedan rörde jag mig hemåt. Nu sitter jag hemma med min syster och en kill kompis. Vi ska kolla på en film o chilla lite och sen blir det skölja av sminket och sova.



Love!

I did it once, I can do it again.


3 /Augusti

Igår kväll träffade jag Maria en stund, vi mötte två tjej kompisar o chillade lite. När Maria rörde sig hemåt satte jag mig med Nadya och Emelie i Skolan. Efter ett tag skulle jag hem till en kill kompis o då passade tjejerna på att gå hem. Jag kom hem någongång efter fyra o la mig direkt. Nu är jag uppe o ska dra med mig Emelie till Centrum!



Love!

2 /Augusti

Igår kom jag hem sent så vaknaade runt fyra idag. Känner mig såå seg men ska börja fixa mig snart så att jag blir klar någongång. Tjejerna är inne i stan på Pride så vi får se om jag åker in till stan när jag är klar eller möter dom här.



Love!

Happy birthday









RSS 2.0