Feeett med bråttom

Måste snabbt som fan kasta på mig kläder och springa upp till Centrum o möta Petra. Vi ska åka till Lilje och gå på Futurum Gymnasiums öppet hus. Har streeeess!
Love!

Hårfärg

Mötte upp Emelie efter skolan, gick en sväng i Skäris och sen rörde vi oss hem. När vi kom hem drog Emelie igång med att färga mitt hår. Har precis sköljt ur färgen och ska sätta igång o föna.
Love!

Fucking life

‎"Fuck normality. Get piercings. Get tattoos. Do drugs. Get high. Drink 'till you pass out. Have sex. Love with all your heart. Play the music loud. Live your fucking life. Fuck what people expect of you. Do what makes you happy."

Skolan nästa.

Jag är bra, jag är vaken och jag är klar. Ska fixa det sista och sen drar jag upp till Centrum och möter Petra. Vi ska göra sällskap en bit och sen dela på oss. Skolan nästa.
Love!

Jag ska färga håret brunt igen, jaaa det ska jag.


Petruuus!

Somnade sjukt sent igår så kom inte iväg till skolan. Petra kände sig uttråkad så hon ringde och väckte mig. Hon hade ringt både mig och Natti. Jag har kommit upp nu, har precis duschat och ska snart börja fixa mig. När jag är klar ska jag möta tjejerna och åka till Skäris.
Love!

Fuck you twice


Hey hey heeeey

Vaknade jätte sent idag, gick upp och drog ut direkt så har inte hunnit blogga. Mötte Petra och Natti i Centrum. Vi fixade cigg och sen drog vi ner o satte oss i söderholm. Det var sånt skit väder så vi rörde oss hemåt tidigt. Sitter hemma nu och väntar på att Jlb ska komma.
Love!

Loses.


Superfräsh

"Lilla gumman vill du super flumma, eller gunga och bli dum och här med super punda"

bigPbigN gästbloggar


shoooooooo :D ! vad händer jaoo?:)
malin är en tönt. hahahaha, skoja inte brää
petrus och ishie is thaaaaa shit man. coooool bild på ishie ;)

track nr.3

Peace and love bitches, peace and love!



Komma igång

Skärpning nu, jag ska börja blogga på som vanligt igen. Igår mötte jag upp tjejerna, vi handlade och fixade massor o drog upp till Petrus. Vi lagade mat och bara softade hela kvällen. Runt fyra gick vi och la oss. Nu har vi vaknat upp, jag och Natti ska upp till henne och ta hunden och sen går vi tillbaka till Petra och käkar.
Love!

Not where i supposed to be.

Kommer blogga ganska dåligt just nu med tanke på att jag inte är "hemma" där jag borde vara. Imorse kom Evve och Maria och väckte mig. Vi käkade hos mig och jag fixade mig o sen rörde vi oss till Vårberg. Jag o Maria gick till ungdoms. och sen drog vi direkt till dansen. Åkte med Maria till Vårberg efter, vi tog en cigg och sen drog vi båda hem. Ska försöka få tjejerna att möta mig sen en stund annars blir jag inne.
Love!

Ni förstör.

Jag tycker det är äckligt. Sättet ni beter er på, sättet ni förstör på. Det är äckligt.


Do u wanna?

Yes, so im texting u.


Skäris

Har fixat mig och klätt på mig, ska röra mig till Centrum och möta tjejerna. Vi ska dra en sväng förbi Skäris och sen blir vi nog ute ett tag.
Love!

Stress- tystas ner ft. Adam tensta, Aleks, Eboi & Dida.


This is what i wanna work with.


Tv4 Nyhetsmorgon

Har väckt mig själv och tagit mig upp ut sängen för att sätta mig framför Tv4 Nyhetsmorgon. Aleks kommer vara på plats någongång mellan sju- nio. Hoppas från mitt hjärta att jag inte missat det! Efter programmet kryper jag tillbaka ner i min säng.
Love!

Din äckliga avundsjuka bitch.


"Jag gillar hans G"

Mitt tidigare blogg inlägg går till den personen som förstår det helt enkelt, någon anonym fis. Mötte upp Petra och Natti runt sju, fixade cigg och läsk o drog till Röda. Vi satt och softade ett bra tag med tillslut blev det så kallt att vi bestämde oss för att röra oss hem. När jag kom hem käkade jag, sköljde av sminket och pratade ikapp med Emelie. Nu har jag lagt mig i sängen, tänkte göra en update och sen gå upp och göra te. Då är jag redo för min fortsättning på The Hills.
Love!

Jag rockar mitt "manliga" ansikte!! BAAAM!

Fan va snygg jag är.

Fint

"I tried so hard, can't seem to get away from misery
Man, I tried so hard but always be a victim of these streets
It ain't my fault cause I tried to get away but trouble follows me
And still I try so hard hopin one day you'll come and rescue me"

Bone Thugs-N-Harmony ft. Akon- I tried

She looks like such a bitch.

Är det bara jag som tycker att Sammi från Jersey Shore ser bra ut? I think she´s hoooot.


21 /November

Kom inte iväg till skolan imorse utan råkade somna om så jag vaknade för ett litet tag sen. Jag gick upp och ut med Diesel, kokade vatten och la mig i sängen igen. Nu ligger jag med en kopp te och kollar runt bland olika bloggar. Ska kolla några avsnitt av The Hills och sega lite innan jag hoppar in i duschen o börjar fixa mig.
Jag har seriös bild brist, inte kul..
Love!

Träning

Har lyckats ta mig upp fast än hela huvudet snurrar och börjat fixa mig. Jag ska fixa klart mig och klä på mig o sen rör jag mig iväg till dans träningen.
Love!

Ju mer man ser av människor, desto mer uppskattar man sin hund.


Mitt älskade hjärta. Kommer döda den som tar dig ifrån mig.

Vi är bäst tillsammans.

Älskar varje sekund.

Kicka

Ison & Fille ft. Aleks- Kicka

Drunken night.


Lördaaag

Orkar inte leva, känner mig helt död. Meeeeeen det är Lördag så ikväll kör vi igen. Ska börja fixa mig och prata ihop mig med brudarna.
Love!

Freeedag

Har duschat, sminkat mig och fixat håret. Ska packa ner lite saker i en väska och sen möta tjejerna. Freeedag, känner det i hela kroppen, äntligen.
Love!

18 /November

Har vaknat och kommit upp nu. Jag ska göra en kopp te och in vänta Nadya. Vi ska sätta oss uppe hos mig o snacka lite. Jag har små raket forskare bland mina läsare, så ytterst smarta. Jätte gulligt haha.
Love!

Må bra.

Har fixat mig lite och klätt på mig, ska ut och möta tjejerna nu. Röda ikväll igen, vi ska må braaa.
Love!

Bara sådär

Jag vill tap er.

Har du en cigg att bjuda på?

Blev ingen skola idag heller så jag klev upp ur sängen nyss. Jag ska sätta på te och försöka fixa en jävla morgon cigg. Så fort jag pallar sen ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig.
Love!

Bra grejer.

Har sminkat klart mig och käkat, nu drar jag ut o möter tjejerna i Röda. Röda innebär bra grejer.
Love!

Seeegish

Förlåt för uppdateringen, kom inte upp till skolan idag så har legat i min sköna säng och segat hela dagen. Maria kom över för ett tag, vi tog en cigg tillsammans och snackade lite. Nu har hon rört sig och jag har börjat fixa mig. Jag ska fixa klart mig och sen dra ut o möta Petra och Natti. Natisha sitter hos frisören med Petra nu och ska klippa sig, iiiih känner mig jätte stressad, vill se hur det blir! Så ska försöka lägga på ett kol nu så att jag kommer ut någon gång.
Love!

Right on.


Avklarat.

Uppdrag 1 avklarat, nu drar vi igång uppdrag 2!


Mot höga höjder.

Vaknade av larmet klockan fem, gick upp och började göra mig i ordning på en gång. Jag är hel klar nu, ska softa på Petrus o Natti ett tag och sen möts vi. Har gjort ett projekt o klätt mig varmt oxå, tre par leggins, ett linne, en lång ärmad tröja, tjocktröja och jackan på det. Och halsduken får vi inte glömma. Ska dubbel kolla att allt är med nu och att jag har mitt buss kort o sen bär det av mot Centrum.
Jag ba Men tjaaaaa lixom

Love!

Take my words seriously, det går jääävligt bra nu!



Thank yooou guys!

Det går bra nu.

Har kommit hem nu efter en kväll ute med tjejerna. Känns skönt att vara hemma i bra tid, har hunnit duscha och inatt behöver jag all sömn jag kan få! Måste fixa lite smått o gott inför imorgon. Bestämma en varm klädsel, försöka hitta en termos och packa min väska. Låter som att jag ska ut på utflykt haha. Imorgon är det business time förstår ni.
Love!

Smaskiga planer och business.

Imorse mötte jag Petra och Natti i Centrum och så gjorde vi sällskap till Skäris. Jag och Natisha satt o väntade på Petra när hon hade tandis och sen drog jag till skolan. Under lunch rasten möttes vi upp igen, lunchade och sen blev det tillbaka till skolan. Har precis varit ute med Diesel och nu slängt mig på sängen. Är så trött att det bara inte gååår! Men annars är det bra, allt rullar på. Jag och tjejerna har massa smaskiga planer och business på gång. Den här dagen har varit klockren hittills.
Love!

You ware the mistake i was willing to make.


Kung

Man kan inte vara så bra som jag är just nu. Jag är vaken, helt jävla kung! Ska hoppa in i duschen så att jag piggnar till och sen blir det en kopp te, morgon cigg och börja fixa mig.
Love!

Blazing Step Out Crew uppträder


Nu är videon från helgens uppträdande uppe! Blazing step out crew uppträder med nya koreografier, 2a hemmet ungdomsgård, Skärholmen, 12/november 11

Lycka till!

Jag önskar mig själv Lycka till till att komma upp imorgon.


I know I need to stop. So whatever you do just stop me.


Tonight!

Ikväll köööör vi!

Plats, 2a hemmet ungdomsgård Skärholmen
Tid, 19.00- 00.00
Inträde, 30 kr
Ålder, 12- 15 år
Uppträdanden av Blazing Step Out Crew och Pila dancers. På plats kommer Dj Oz och Dj Momme finnas och spela bla dancehall, reggeaton, club och house!

Dans träning

Nadya ringde och väckte mig imorse o såg till att jag kom upp. Jag fixade mig lite och sen rörde jag mig med Emelie till Centrum. Vi mötte resten av tjejerna och gick upp till Evves mormor där hon var själv. Vi tränade så gott det gick och sen drog vi. Nu har jag, Emelie och Evelina kommit hem. Jag ska ta något att käka, börja fixa mig och sen drar jag ut och möter Nadya.
Love!

Damn beautiful.


Before you hurt someone, feel.


Helt slut

Träningen gick skit bra! Vi körde sten hårt så nu är jag helt slut. Imorgon blir det träning igen och sen på Lördag smäller det. Jag ska ta något att käka nu och sen drar jag ut o möter Nadya.
Love!

Träning

Nu drar jag och tjejerna på Dans träning, idag kör vi sten hårt!
Love!

Be there!


Lördag kör Blazing Step Out Crew ny koreografi på Premiärfesten i 2a hemmet Ungdomsgård i Skärholmen. Åldersgränsen är upp till 15 år men om du är några år äldre kommer du troligtvis in ändå, så har det varit på tidigare event. Kom och hypa till uppträdanden, dancehall, reggeaton och house!

Living young and wild and free.


Godnatt.

Satt ute och tog en cigg på balkongen nyss och då slog det mig att jag faktiskt har en blogg.. och en skola att gå till. Så ska försöka sova nu så att jag kommer upp imorgon. Tänkte bara visa att jag fortfarande lever.
Love!

One more night again.


Hur ont det än gör.


Det har gått fel, jag måste släppa nu. This is my blessing in disguise.

6 /November

Det var länge sen jag var så hääär förstörd. Skit bra, haha det betyder att jag spenderat helgen bra! Har softat med fett random folk. Imorse la jag på lite smink för att dölja hur jag egentligen såg ut o mötte Petra och Natti i Centrum. Vi satte oss vid Palmeras och delade på mat, fodrade tills vi sprack. Åkte iväg med pappa och den halvan ett tag och sen mötte jag upp tjejerna igen. Fick träffa min Maria oxå, har saknat dig. Kom hem för ett tag sen o satte mig vid datan direkt. Nu sitter jag och lyssnar på musik på högsta volym och är i min egna lilla värld. Ska back to reality snart o dra ut och ta en cigg med Nadya.
Love!

"In Girl World, Halloween is the one night a year when a girl can dress up like a total slut and no other girls can say anything about it."


Nu rullar vi!


Halloween fest

Vaknade så bakis att jag knappt kunde resa mig ur sängen imorse. Har precis klivit ur duschen och känner mig mycket bättre, fräsch och vaken. Musiken står på högsta volym och sminket ligger framme. Ska ta en kopp te och invänta Nadya. När hon kommer blir det börja fixa sig och hypa upp oss ordentligt.
Igår haha, kommer massa bilder senare.

Love!

The end.



Det är väldigt rött gott folk!


Ice.

Det här var ju lite jobbigt.. Jag tänkte ju lixom gifta mig med dig. Men det är okej, jag är glad för dig skull. I mitt huvud är vi redan gifta ändå. Tillsammans med Aleks, Trey och några andra hundra!

4 /November

Lite sent att säga Godmorgon nu, har kommit upp ur sängen och suttit mig i soffan. Ska sega lite, lyssna på musik, ta en cigg och dricka mitt te. När jag vaknat till ordentligt hoppar jag in i duschen och börjar fixa mig. Ska försöka få en bra bild på håret oxå och lägga upp så ni får se resultatet.
Love!

Redhead again.

Och grannen här i hörnet är över på fika!

JLB. Petrus. Feel pure happiness.

Tack, du fick mig att må bäst. Så underbar känsla. Jag älskar dig oxå, min P.

Nate Dogg- Ditty dum ditty doo

Life was good


Paranormal activity 3

Igår blev det bio med tjejerna på Heron City, vi bestämmde oss för att se Paranormal activity 3. Trodde att den inte skulle vara så läskig med tanke på att man fått höra olika omdömmen men jag dog! Jag pallade inte trycket. Började gråt en gång för att jag blev så rädd haha. Efter filmen promenerade vi till Skäris, mötte några killar från Fittja och satte oss i Västerholm. Vi satt med dom, drack och softade lite och sen drog vi hem till R. Vi fortsatte drickandet där och rörde oss hemåt runt fyra. Jag vaknade precis och känner mig ganska bra. Är inte lika sjuk längre och känner mig faktiskt inte så bakis. Ska göra en kopp te och nudlar o sen kolla på mer The Hills avsnitt.
Pussas med Diesel.

Love!

RSS 2.0