Delight

Igår blev det Delight med Nadya, Becca, Evelyn, Evelyn A, Amanda och Emelie. Det började trögt men drog igång ordentligt senare mot kvällen. Efter Delight blev det en sväng till Donken och sedan rörde vi oss tbx mot Vårberg. Jag, Becca, Nadya och Evelyn mötte upp Hilmi och några fler under natten och jag var hemma runt halv sju. Jag vaknade precis så snart ska jag käka och hoppa in i duschen.

Kisses //





Nya Biljetter



Drog in till Stan med Amanda och köpte biljetter till Delight i helgen. Efter det köpte jag kläder till helgen oxå och solade. När vi var tillbaka i Vårberg drog vi upp till några kompisar ett tag och sedan drog jag hem t mami. Emelie noppade mina ögonbryn och sen fick pappa hämta upp mig. Nu har jag snackat i lur med "Min ng-prins" ett tag och ska börja röra mig mot sängen för imorgon är det skoooola.

Kisses //
Fan mitt ben har fastnat i vardagsrums bordet.........

Work di riddim


Vybz Kartel- Dumpa Truck


Vybz Kartel- Bicycle


Vybz Kartel- Work out riddim

I love the way




Next Generation


 Idag mötte jag upp Syster i Skär ett tag, vi käkade och sedan drog vi och solade i Sätra. Vi mötte upp Amanda efter det och åkte in till Stan. Vi mötte en kille i Plattan och köpte våra biljetter till Next Generatioooon. Vi är taggade till tusen! På Torsdag ska vi mötte ytterligare en kille och köpa fler biljetter till alla som ska med. Dresscoden är vitt.. Vitt?! Åh lord. Ska leta kläder som fan under veckan så ser vi vad det blir haha.

Kisseees //

Biljetteeeer

Har krigat för att hitta biljetter till Next Generation nu i helgen och tackaaaar guuud att jag hittade några som jag o tjejerna drar o köper på Tisdag! I Fredags var jag, Nadya, Becca, Evelyn, Evelyn A, Syster, Sarah, Sofia, Sonja, Ida, Nasim och några i 2a hemmet på House Party. Det var skit kul och efter det drog några av oss och "partade" vidare. Jag var hemma runt sju och sov bort hela Lördagen.. och söndagen. Har prao vecka så ingen skola för miiiig yeeeeah!







Kisseees //

RSS 2.0