För festar

Jag och tjejerna sitter uppe hos mig nu och förar. Vi fixar oss och dricker lite. Ska försöka få tag på en flaska och göra oss klara o sen rör vi oss.
Love!

31 /December -Taggaaad!

Vaknade för ett litet tag sen och jag mår så mycket bättre, känns fett kung! Jag ska sega ett tag och vakna till ordentligt och sen ska jag börja packa väskan. Jag ska packa ner allt och sen åka över till Mami. Emelie ska hjälpa mig att fixa håret osv och sen mot kvällen kommer tjejerna över och för festar hos mig. Rå taggaaaad!
Love!

24h



Min kärlek till dig är enkel, rak och sann. Det är bara jag som krånglar ibland.


Jag är dömd till olycka.

Hela den senaste månaden har kretsat kring mitt nyår, hade planerat allt. Idag, en dag innan, mår jag skit. Halsen har blivit sämre och har en sån huvudvärk att jag tror att huvudet kommer explodera. Har tagit tablett efter tablett men inget hjälper. Har försökt sova så mycket som det bara går och nu känns det okej iallafall. Det är bara att stå ut. Jag ska fira nyår enligt planerna hur dåligt jag än mår. Mamma kommer och hämtar upp mig snart så måste börja klä på mig och göra mig redo. Vi ska åka till Skäris ett tag, fixa lite inför imorgon och så.
Love!

Nöjd

Blev jätte nöjd med naglarna som jag gick och gjorde imorse. Gjorde inte mina så långa eftersom jag inte behövde förlänga utan kunde köra direkt på min egna naglar, känns bra att jag inte var tvungen att kapa av alla. Var lite jobbigt att sitta där, både jag och Maria tog mer än fyra timmar. Efter naglarna, drog vi till Skäris en snabbis och efter det åkte vi in till stan. Nu har jag äntligen min Nyårs outfit klar! Är fortfarande inte helt kry så ska lägga mig nu och ta igen sömnen jag missade inatt.

Love!


It´s better


Legat i ide.

Har sovit praktiskt taget hela dagen. Har vaknat och varit vaken i någon timme ibland och sen lagt mig igen. När jag vaknat har det mest varit för att gå på toaletten, dricka te, ta tabletter eller prata en stund i lur. Mår galet illa just nu för att jag inte käkat mer en ett paket nudlar idag och överdoserat med tabletter. Ska sätta på en film och lägga mig igen snart för imorgon är det upp tidigt och lämna hemmet som gäller. Ska möta Maria i Centrum runt halv nio och sen drar vi o fixar naglarna.
Love!

Det här är talang. Riktigt mäktigt.


Håller tummarna för att den kommer innan Lördag!


Fml.

Vaknade runt sex imorse och kunde inte somna om, jag håller på att bli rå sjuk! Har ont som fan i halsen, kall svettas hela tiden och har galen huvudvärk. Ska ligga inne i ett par dagar, bara dricka te, knapra ipren och klunka host medecin för att jag måste må bättre till nyår. Jag måste klara det här, önska mig lycka till!
Love!

Naglar

Jag har precis bokat tid hos en jätte duktig tjej som ska fixa naglarna på både mig och Maria på Torsdag. Hon har ett erbjudande fram till NYÅR 31/12 på 160 kr oavsett vad och hur mycket du gör! Hon använder sig bara av gele. Förlänger & stärker. Efter nyårsafton så går hon tillbaka till sina vanliga priser. Hon bor i vårberg och jobbar hem ifrån.

Om ni är intresserade, vill boka tid eller få mer info kan ni höra av er till hennes Facebook; Alexandra Hengl (där kan ni se i hennes album exempel på lite naglar hon har gjort)
Love!

Min vacker


En bra tjej kan inte lösa alla dina problem, men hon kan lova dig att du inte kommer vara ensam när du väl möter dom.

 


Fullt upp

Har haft fuuullt upp idag så har inte hunnit blogga. Gick upp tidigt, fixade mig och åkte med familjen till farmor. Vi käkade och efter det klev jag och Emelie av i Skäris. Rean sög men fick hem ett set underkläder och en kavaj. När det stängde åkte jag till Vårberg och mötte upp Maria. Vi satte oss och käkade på Palmeras och sen gick vi till henne en stund. Sitter hemma nu och försöker planera upp veckan. Nyår snart för faaaan, feels good!
Love!

Dinner date whit my ladies

Mötte upp tjejerna i Centrum, handlade lite och gick sen upp till Natti. Tjejerna hade dukat redan så det var bara att värma maten. Tände ljus, snackade och fodrade. Perfekt. Fick min hel sköna jul klapp oxå, lägger ut en bild på var det va så fort som möjligt. Taaack tjejer haha! Efter maten spelade vi lite tv spel och sen drog vi ut. Fixade cigg och satte oss i Söder. Jag kom hem lite innan tolv. Nu ligger jag i sängen med en film på och ansiktsmask. Äntligen tog jag mig tid till en ansiktsmask, mitt stackars ansikte dör snart. Ska återgå till mitt nu.

Love!

JLB. -Get well. Feel better.


"16-12-2011"

Sitter i mitt rum, dunkar musik och fixar mig. Ikväll ska jag och tjejerna fira jul tillsammans. Ska bli kul att träffa mina giiiirls.
Love!

Guess who's back?

Tänkte starta upp på en ny blogg nu innan nyår men inte kan jag svika min älskade blogg. Jag och min blogg har varit med om för mycket på sista tiden. För er som inte vet så har polisen klippt både mig, Natti och Petrus. We will survive! haha. Hela den cirkusen var skälet till att bloggen låg nere. Fääääck everyone som Petra brukar säga. Det känns bra att ha mig tillbaka.
Looove!

Knulla er.

Lägger ner bloggen tillfälligt om någon timme. Peace and love bitches!

Grattis Boo!


Grattis fina Evelyn, love u!

T-doooog

Efter natt maten igår däckade både jag och Maria. Jag gick upp precis och ligger nu med ansiktsmask o te i soffan för att vakna till från igår. Jag ska börja klä på mig snart, möta Maria och sen gå upp och ta ut T-dooog.
Love!

Natt mat.

Nu blir det fattiga riddare med Maria.
Love!

Promise. Kommer sakna er oxå. Kääärlek.


We are

Drog till Skäris en snabbis med M och fixade dricka från systemet och lite annat. Ska hoppa in i duschen och börja fixa mig. När jag är klar kan kvällen börja!
Love!

Hej tumblr.

http://fuuckt.tumblr.com/

Kommer gå lite segt i början med tanke på att tumblr är nytt för mig, men designen är fixad och några bilder inne.

Freeedag!

Vaknade precis och klev ur sängen. Jag ska vänta in min mamma, hjälpa henne att bära upp saker och sen hoppa in i duschen. Ska ringa upp Maria efter det, och hoppas på att jag kan få lite sällskap när jag fixar mig. Fredag ikväll då.. Vad ska man göra? Vi får se vart kvällen tar oss.
Love!

The hardest part about business is minding your own.


Min blogg är grym för fan.

Vaknade för ett litet tag sen och gick från Sandra direkt hem. Nu sitter jag med Jimmy i köket och lagar mat. Vi ska käka och sen måste jag börja fixa mig. Har dans klockan fyra och måste se till att ta mig dit. Senare ska jag träffa tjejerna, imorgon åker dom. Aj, det gjorde ont att skriva haha.
Love!

Perfektion.


White wine

Har precis kommit hem igen från Huddinge och är helt slut. Vi käka, tog ett glas vin och lite så. Jag ska packa lite saker och sen dra över till Sandra och sova där så kommer inte blogga mer ikväll.
Love!

Tuuung

Skepta- All over the house
.
"let me show you something you wont forget
just hold me by the neck
and ill pick you up by the legs
she said junior dont drop me
i said baby i do this properly"

Seeegt

Vaknade för ett litet tag sen, tog ut Diesel och mötte Maria. Vi ska snacka lite och jag ska fixa mig. När jag är klar ska jag möta upp Natti och dra till Skäris en stund. Runt sex ska jag ta en buss till Huddinge och käka middag med Sandra. Ska rappa på nu.
Love!

Mind games.


Älska röda

Fixade mig och mötte tjejerna i Centrum runt sex. Vi drog till Skäris och åkte tillbaka när det stängde. Vi delade på oss ett tag o fixa lite saker och sen möttes vi igen i Centrum. Jag köpte cigg, vi köpte läsk och drog till Röda. Vi satt och softade ett tag. Det kändes så bra att sitta där igen och bara må bra, det var ett tag sen. Ska fodra och sen lägga mig o kolla på en film. Ska försöka palla en bild bomb innan.

Love!

Mother fuckeeeers!

Here i am! Min mac laddare har äntligen hittat hem så bloggen kommer rulla på som vanligt.
Loooove!

Yours.


Bakis

Nadya och becka ringde och väckte mig fem minuter innan vi skulle på dop, vaknade hur bakis som helst. Fick springa upp och bättra på det gamla sminket, kasta på mig kläder och klackar. Vi kom till dopet 20 minuter för sent. Var glad att jag tog mig upp och gick, de var värt det. Efter dopet gick vi ner till Palmeras och käkade. Nu sitter vi hos mig och ska ta en cigg och snacka ett tag.
Love!

Go and get a drink, get your hands on the cup. How many rounds 'til you can't stand up?


It´s gonna be a bumpy ride. Let me rock u like a rodeo.

Nu är vi alla tjejer samlade uppe hos mig. Hypandet är igång!

Who wanna get fucked up?


Gårdagen

Igår efter dansen mötte jag upp Petra och vi åkte tillsammans in till Lilje. Vi gick på Real Gymnasiumets öppet hus för deras stylist linje. Det var kul faktiskt och diggade skolan jätte mycket. När vi var klara hoppade vi av tuben i Skäris och mötte Natti. Vi gick runt i Skäris tills dom stängde och drog sen tillbaka till Vårberg. Vi hamnade tillslut uppe hos mig. Maria kom oxå upp efter att tag så vi satt allihopa i mitt kök. Vi snackade en massa, fixa naglar och käkade. FREDAG idaaag. Ikväll ska jag och tjejerna köra vårat race som vanligt.
Love!

Allvarligt.

Har dödat Emelies data. Hur lyckas man? Ska dra upp till pappa efter skolan idag och hämta laddaren till min mac så att jag kan blogga normalt.
Puss!

RSS 2.0