Jag saknar dig redan.



Told you I'll be here forever, Said I'll always be a friend, Took an oath I'ma stick it out till the end.


Sjuk

Är dööö sjuk så ska bara ligga inne i sängen idag. Tack gud för att det finns te, tidningar och gamla The Hills avsnitt! Skit jobbigt, blää ska sova utan stopp tills jag blir frisk.
Love!

Blev hjälplöst förälskad, Obeskrivligt tagen.


Höst fucking lov!

Älskar det hääär, lovet har äntligen börjat. Drog igång redan igår och festade in lovet på en fest inne på Söder. Igår satt jag utanför Hovet med Maria i åtta timmar och köade till Twilight fan event dessutom. Det var en grym upplevelse att få se Robert Pattinson och Ashely Greene! Är helt slut just nu så jag ska göra lite te för mig hals som är väldigt kraslig och kolla gammla avsnitt av The Hills.
Love!

Med crewet

Gick på dans klockan sex och efter det satte jag mig med Nadya, Becka, Kriiw och Maria på Palmeras. Höll dom sällskap när dom käkade och nu sitter vi hos mig. Jag ska byta om och sen drar vi ut.
Love!

We found love in a hopeless place, so beautiful.

"It's like you're screaming, and no one can hear. You almost feel ashamed, that someone could be that important that without them you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts. You feel hopeless, like nothing can save you. And when it's over, and it's gone, you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good."

Vill haaaa

Hittade mitt gamla löshår idag och prövade det, det är för slitet för att kunna användas tyvärr. Jag vill verkligen ha löshår igen så idag ska jag försöka komma iväg till Skärholmen och kolla både löshår och hårfärg. Sen så klart är det väldigt mycket jag vill haha, men det mesta är sånt som ekonomin inte tillåter. Vi får se hur det blir.
Love!

27 /Oktober

Har kommit upp, suttit med ansiktsmask ett tag och gjort morgon rutinerna. Jimmy har vaknat så ska ställa mig o göra mat till oss två. Hungrar ihjäl. Efter maten ska jag sega framför en film och börja fixa mig.
Love!

Smoke

Efter tvättstugan och allt shit, mötte jag Maria och så gick vi ner till henne. Vi har suttit hos henne ett bra tag. Vi käkade, snackade och jag fixade mig. Vi ska upp till mig så att jag kan byta om och sen rör vi oss upp till Centrum o köper cigg.
Love!

26 /Oktober

Kom upp sent idag för att jag var så sjukt trött, missade mina första lektioner så det blir ingen skola idag. Jag sitter med en kopp te o några tidningar och tar det lungt. Ska fortsätta morgon sega ett tag och sen blir det allvar. Käka något, plugga, sortera tvätt, dra ner till tvätt stugan och sätta på tre maskiner, fixa mig och förhoppningsvis möta Emelie i Skäris runt tre. Behöver ta mig dit med henne, köpa hårfärg pågång.

Love!

To die for.


Desperately.


If you only saw what I can see you'll understand why I want you so desperately.

Skäris

Vi promenerade till Vårby och tog tuben där ifrån tillbaka till Vårberg. Vi gick hem till mig, lämnade Diesel och drog till Skäris. Vi mötte upp Petra o Natti där så vi gjorde sällskap runt och tillbaka. Jag och Maria sitter nu hos mig, jag ska käka och sen drar vi nog ut igen en stund.
Love!

Promenad

Mötte Maria efter skolan och gick hem till mig. Vi har precis käkat och ska snart ut på lång promenad med Diesel. Vi behöver få tiden att gå lite och eftersom det inte finns något att göra bestämde vi att promenera helt enkelt.
Love!

25 /Oktober

Har stressat hela morgonen och har äntligen blivit klar. Jag ska klä på mig och ta något snabbt att käka o sen rör jag mig mot skolan.
Love!

Nästa, Skärholmen

Maria hörde av sig och ville komma över en stund så jag avbröt mitt vilande. Hon kom precis upp till mig, vi ska käka o snacka lite och sen rör vi oss till Skäris.
Love!

24 /Oktober

Hatar Måndagar. Försov mig imorse och har segat hela morgonen så har inte kommit iväg till skolan. Vill inte göra någonting just nu, så ska lägga mig i sängen och kolla på film. Ska försöka komma iväg till Skäris sen, behöver en ny mascara och hitta en vinter jacka.
Love!

Mamma

Jag älskar dig mamma, du är hela min värld. Du kan inte säga sånt till mig, jag går sönder. Jag dör inom mig av bara tanken på att det kan vara så. Jag kommer gå under om det är så. Jag struntar inte i något, men det finns mer som tynger mig än du tror.


Medina- Så fin

Take control, own me just for the night.

Ikväll kör vi fullt ut! Ska sova hela dagen imorgon är min plan så uppdateringen kommer inte vara den bästa.
Love!

FF

Jag och Maria fick fart i kropparna när vi fick veta att jag är själv hemma hela natten. Vi sitter nu och dunkar musik o fixar oss. När vi är klara drar vi upp till Centrum, köper cigg och lite annat. 

Looove!

22 /Oktober

Igår drog jag ut och stanna ute hela kvällen så kunde inte blogga. Jag träffade Rihab, Nadya och Vitti i Centrum och sen promenerade vi runt hela kvällen. Jag kom hem runt två och däckade på en gång med både kläder och smink på. Väcktes av att luren ringde flera gånger så efter tolv gav jag upp och klev upp. Maria har kommit upp till mig och håller mig sällskap. Jag ska hoppa in i duschen snart, färga ögonbrynen och lite annat smått o gott.
Love!

Fodra

Har precis kommit tillbaka hem från Petra och sagt adjö till Frankie. Kommer sakna den lilla krabaten. Hungrar ihjäl snart så ska göra något att käka och slå på en skräck film.
Love!

We found love in a hopeless place.


Fredag!

Freeedag igen, fan va bra det känns! Jag har kommit upp och fixat klart mig, ska klä på mig och sen röra mig till skolan. När jag slutar ska jag gå upp till Petra och säga hej då till mina lilla vän, kanske gråta en skvätt.
Love!

What makes u.


Träning

Nadya kom förbi och väckte mig nyss och påminde mig om att vi hade dans träning klockan fyra. Har gått upp nu och ska börja packa väskan.
Love!

20 /Oktober

Igår drog jag, Natti och Petra iväg till Hallunda och chillade med DJ, M och D. Vi drack lite och bara softade. Var hemma runt två ungefär. Imorse kom jag upp och gick till skolan iallafall och drog vid lunch. Det var den jobbigaste morgonen på lääänge, pallar inte vakna bakis en ända vardagsmorgon igen. Maria drog nyss, vi har käkat o snackat uppe hos mig. Nu när jag är själv ska jag lägga mig i sängen, dricka te och kolla på premiär avsnittet av Värsta pojkvänsakademin som jag missade igår.
Love!

Gulligt

Om jag får reda på vilken liten fågel det var som viskade till dig, då kommer jag bryta nacken av den.

Fresh

Känner mig mycket fräshare och mer levande efter en lång dusch! Jag har haft inpackning i håret, ansiktsmask och använt en scrub över hela kroppen. Ska göra lite mat och sen lägga mig och kolla tidigare avsnitt av Jersey Shore.
Love!

Hemska bakis dag

Jag är bakis idag, det säger allt och jag tror att ni förstår. Uppdateringen kommer vara dålig. Förstår inte på mig själv, hur pallar jag vara bakis på en Tisdag? Jag veeeeet inte. Tog mig till skolan iallafall, plus i kanten till mig.
Love!

Så sant att det gör ont.


Känslor

Kom hem för ett litet tag sen, mötet gick bra men det var något av det jobbigaste på länge. Alla känslor jag någonsin känt rann ur kroppen. Ska ut och träffa Natti, Petra och Maria snart. Vi ska göra det vi är bäst på, fucka ur och må bättre.
Love!

17 /Oktober

Gick upp i morse o fixade mig, mötte Maria och köpte cigg med henne i Centrum. Nu sitter vi hos mig och väntar på min mami. När hon kommer ska jag åka iväg med henne in till stan och gå på möte med min Advokat. Low life. Ska försöka få ut tjejerna idag, det ända som snurrar i mitt huvud är att jag vill sitta med mina underbara livsglädjen.
Love!

Död

Kom hem sju imorse och har sovit tills nu. Uppdateringen kommer suuuga idag, pallar inte. Är för bakis.
Love!

The hangover in heels.


Skhlm

Har pratat med Petra och vi bestämde att hon, jag och Natti ska göra sällskap till Skäris. Vi ska fika och kolla runt lite. Det här blev perfekt, ville ändå iväg och köpa lösögonfransar så ska passa på att göra det! Ska klä på mig och kasta upp håret i en tofs sen rör jag mig.
Love!

14 /Oktober

Känner mig riktigt bra idag! Jag kom upp runt sju och har haft tvättstugan fram till nu, kom precis upp med den sista kassen. Jag ska hänga upp det blöta, käka o sen ta ett bad tror jag och fräsha upp mig inför ikväll. Har sprungit runt i lägenheten i hög klackat för att vänja fötterna så gott det går, det är inte en lek att vara tjej haha.
Love!

För dig! ♥

Min vackra vän, du är underbar. Ikväll går vi fullt ut för dig! Grattis Natisha! Älskar dig.


Hela grejen är fuckt up.


13 /Oktober

Har inte varit hemma vid datan under hela dagen så har inte kunnat blogga. Efter skolan gick jag upp till Natisha och chillade ett tag, drog hem en snabbis och mötte sedan henne och Petra. Vi satt ute vid Röda ett tag och sen rörde vi oss hem. Har lagt mig i sängen nu och kollar på Jersey Shore, underbart program. Ska försöka somna så tidigt som möjligt ikväll för imorgon blir det upp tidigt för mig och ha tvättstuga.
Love!

Nästa, skolan.

Har fixat klart mig så nu bär det av till skolan. Slutar efter lunch så det känns lite onödigt men får ett plus i kanten om jag dyker upp.
Love!

I guess it really is just me, myself, and all my millions.


Say hello to me and my millions. ♥

Drunken night


Svar på frågor

Namn: Malin Matilda Margareta Landberg

Bor: Stockholm, Vårberg / Skärholmen 
Ögonfärg: Blåa 
Hårfärg: Brunt/rött, naturligt blond
Civilstatus: Singel

Svär du?:
Ja.
Gillar du skolan?: Nej, finns inget värre.
Har du bra självförtroende?: Varierar..

Druckit alkohol: Ja.
Rökt?: Röker.
Stått på scen?: Yes.
Kysst någon?: Ja.
Kramat någon?: Ja.
Haft sex?: Ja.
Bh- storlek?: 75 B

Däckat eller varit jättefull?: Yes, båda. 
Blivit kallad hora?:
haha yes. 
Blivit kallad fjortis/emo?: Båda.

Blivit slagen?: Ja.
Gjort något som du ångrade?: Ja självklart.
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: Gick ut åttan utan betyg (dvs IG i samtliga).


I framtiden..
Namn på barn?: Aleks och Younnes.
Hur vill du dö?: Smärtfritt tack.
Vad vill du bli när du blir gammal?: ..Jag vill se bra ut.

Antal piercings?: Ett hål i varje öra, i näsan, i underläppen, i tungan och har haft i naveln men den togs ut (ska göras om).  
Antal tatueringar?: En, har skrivit "love" på ring fingret. Flera ska göras. 
Hur många gånger har du varit med i tidningen?:
Mitt namn stog med en gång efter ett uppträdande med dans gruppen.


Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Utseendet i helhet.

Vad tycker du om kärleken?: Underbar men svår.
Vill du gifta dig nån gång?: Ja!


Vad ska du göra i vinter?: Njuta, Vara med folk som står mig nära. Eller kanske gå i ide. 
Vad gör du efter gymnasiet?: Jobbar förhoppningsvis. .
Vad händer till helgen?: Firar Natisha, festar och mår bra förhoppningsvis.
Vad vill du helst göra just nu?: Ta en cigg.

Vem gjorde dig glad senast?: Natisha, Petra och Maria får delad första plats. 

Saknar du någon?: Ja, det tror jag att nästan alla gör.

Klarar du dig själv?: Jag kan och vill vara självständig men i längden klarar jag nog inte mig själv ärligt. Behöver någon vid min sida.


 


Förstörd

Jag är helt förstöööörd. Det är allvarligare än vanligt. Är så seg, trött och bakis. Ska hoppa in i duschen nu och hoppas att jag vaknar till lite.
Love!

Truth hurts, lies kills.



Stan

Efter skolan mötte jag upp Petra, Maria och Natisha o åkte in till stan. Petra och Maria letade födelsedagspresent till Natti medans jag fick henne in i andra affärer. När vi var klara i affärer gick vi in i Kulturhuset för att kissa och blev kvar där inne och gick runt lite på en "kurs" om teckenspråk. När vi kom tillbaka till Vårberg delade vi oss i Centrum. Ska käka, snacka med mami och sen drar jag ut igen.
Love!

Dead man walking

Faaan skit dag, sminket blir åt h*lvete och allt annat oxå. Är klar nu så ska börja röra mig mot skolan.
Love!

Jag vill leva hela mitt liv med er


I´m sorry

Jag har bara suttit på min lata rumpa hela morgonen så nu är jag rix sen till skolan. Har fixat klart mig nu iallafall så ska kasta på mig kläder och röra mig. Uppdateringen har sugit under helgen pga att jag helt enkelt inte pallat, sorry for that.
Love!

What if you would just come right out of these clothes.





Träning

Efter skolan mötte jag Petra och Natisha i Centrum, vi handlade och sen gick vi upp till Petra. Efter ett tag blev vi hungriga så vi fixade pizza hemkörning. Har dans klockan sex så ska röra mig hemåt snart för att packa och byta om.
Love!

Please


7 /Oktober

Älskade Fredag, jag har längtat efter dig. Jag har fixat klart mig och ska snart börja röra mig till skolan, ska föra över några låtar in i luren och sen drar jag. Slutar sent idag men det får man väl ta om man börjar så sent. Ska försöka klara dagen.
Love!

Iskall

Jag trodde på dig så äckligt mycket. Känner mig så smutskastad. Trodde du verkligen att du skulle lyckas smyga bakom min rygg genom mina vänner? Du sa till mig att jag inte skulle kalla dig ful för att du behandlade mig bättre än någon annan, jag önskar att det var så. Du har behandlat mig värst.



I've got nothing for you


6 /Oktober

Kom upp i tid, tog mig till skolan och gick vid lunch. Jag mötte upp Nadya och Felicia i Skäris och gick runt lite med dom. Jag fick med mig en kofta och ett enkelt linne. Kom precis hem för att lämna väskan och slänga in ett blogg inlägg men har lite små bråttom, ska upp till centrum o möta Nadya igen.
Love!

5 /Oktober

Idag var det jobbigare än jobbigast att ta sig till skolan men jag kom iväg iallafall. Orkade verkligen inte stanna så mötte Maria och fick sällskap till Vårberg. Vi gick upp till mig en stund och har precis käkat. Det är våran grej, gå upp till mig och äta. Hon ska röra sig hemåt snart o då ska jag lägga mig och vila en stund. Vi ska mötas igen runt två och åka till Skäris, jag ska på ett möte och sen ska vi titta runt lite.

Love!

Have a nice life. Im done trying to be in it.


Headlines

Drake- Headlines

"Overdosed on confidence started not to give a fuck and stop fearing the concequence"

"Drinking every night because we drink to my accomplishments"


Runaway


Så jävla vacker, något av det vackraste jag sett. Best time spend.

Ingenting

Klarade skolan ganska bra. Maria kom förbi innan jag slutat så vi kunde göra sällskap till Vårberg. Vi gick in på några affärer och sen rörde vi oss till mig. Vi stötte på Petra när vi klev av så vi gick tillsammans neråt. När vi kom in ställde sig Maria och gjorde mat så vi har precis käkat. Nu ska jag sitta och göra ingenting ett tag.
Love!

I woke up tired of life

Igår var jag ute med Petra och Natti nere i Söder hela kvällen och var hemma runt halv elva. Jag sköljde av sminket och la mig direkt. Måste ta mig till skolan idag, blä va trött jag blir. Måste sätta fart.
Love!

Jag dör

Fuck alla med det där fina äckligt långa håret!

Ja, jag är så avundsjuk att jag spricker.

Vi har "fodrat"

Idag var både jag, Petra och Natisha hemma från skolan. Helgen tog sina krafter. Jag var uppe i bra tid iallafall, fixade mig och sen kom Maria upp till mig. Vi snackade lite och tog en cigg. Maria gick hem efter att tag och då gick jag upp till Petra. Hon och Natti hade gjort mat så vi käkade och sen satt vi och chillade på balkongen. Vi blir nog inne här ett tag till o senare drar vi ut.
Love!

One time for my warriors, my last smugglers and all my buffalo soldiers


J L B- Jag hörde att hon har allt jag inte hade.

Jag bryr mig bara för mycket för att du ska beblanda dig med sånt skit folk. Du är värd så mycket bättre.



Thats Why I Don't Want To Stay Here.


Allting har förändrats men ni finns kvar

Helgen har varit underbar, inte en sekund var nykter. Vi blev tagna av polisen, vi fick springa från polisen, vi sprang runt i stan under Lördags natten med S och S. Allt gick i slow motion. Det bästa jag har haft var helgen som var. Igår när vi kom hem gick alla hem och lämnade väskorna och sedan möttes vi i Centrum. Vi köpte blandning och sen gick vi till Röda. Vi satt där i regnet hur länge som helst. Vi var hemma runt tolv. Det känns okej att vara tillbaka i trakten, men lite ångest känner man.
Love!

RSS 2.0