Fuuuuckt up, riktiga psykoser.

Har haft en skit dag, hade möte runt fyra och efter det åkte jag direkt hem. Har fodrat en massa och ska snart lägga mig och bläddra i Solo. Sov hos Nadya inatt och det är ett krig att dela säng med henne så är jätte trött. Vi kom hem till henne runt tre och jag däckade inte förens efter fem. Softade med J, SB och Random igår, sjukaste på länge. Ikväll ska jag sega järnet.
Ciao!

M. Monroe


Hangover from hell

Klev nyss upp ur sängen och känner att jag inte orkar vara vaken. Men måste käka något och dra upp till Centrum o fixa cigg. Igår hände det en massa, jag och Maria för festade hos mig och drog sedan mot en fest i Bredäng med Nadya. Vi haffade upp lite sällskap påvägen och drog med dom tillbaka till Vårberg. Vi softade med dom ett bra tag och jag var hemma runt halv fem. Sjöng Justin Biebers One less lonely girl hela vägen från Bredäng till Vårberg, onykter och redo att starta sång karriär, skön jag e!
Ciao

The reason

I've found a reason for me, To change who I used to be, A reason to start over new, And the reason is you.



M & M in the hoooouse!

Jag och Maria sitter hos mig och förar lite. Vi ska dricka upp oss och sen drar vi ut.
Love!

Gorgeous


Dinner date

Har bråttooom nu, ska kasta på mig kläder och sen dra ner till Nadya och käka middag. Har inte ens sminkat klart mig.. Streeess!

Dööööööö

Åh nej, bajta lite värre. Shit dude, drop dead.


"Absolut raring, tomma glas"

Igår åkte jag och Nadya in till Stan och käkade. Buffé så vi fodrade sönder. När vi kom tillbaka till Vårberg softade vi med S, J och Z. Vi tog en sväng upp till en fest, en efterfest och sen drog vi hem. Klev upp ur sängen precis och ska ta min morgon cigg nu. Sen blir det in i duschen och börja fixa mig. Ikväll blir det hink med tjejerna.
Ciao!

Beautiful


Thank you for everything you've ever gave me.

"Man slutar aldrig, man tar bara pauser"

Jag är träffad

Texten- NoNiceGuy

Mot stan

Jag har precis fixat klart mig, nu ska jag kasta på mig skorna och möta upp Nadya. Vi ska fixa cigg och sen drar vi in till Stan.
Love!

Kom igen nu

Vad faaaan är det som händer? Kom igen nu, Reaaaal!

Have 2*


Smoothie

Kände inte riktigt för att exprimentera mina mat lagnings kunskaper så just nu dricker jag min middag. Om jag hade en frukt hade jag skurit upp en skiva och suttit den på kanten av glaset bara för att.. När jag druckit upp ska jag klä på mig och röra mig till Vårberg för att möta Nadya.
Love!

Novacane

"I blame it on the model broad with the hollywood smile Stripper booty with the rack like wow I'll never forget ya
You put me on a feeling i never had And ever since I've been tryna get it back, pick it up and put it back
Now i'm something like the chemist on campus But there's no drug around quite like what i found in you"
Frank Ocean- Novacane

Branded

Vad hände i helgen undrar jag, hur lyckades jag bränna mig på magen? Aj som fan va ont.

Världens vackraste, Megan Fox.


Off

Vaknade för ett litet tag sen, tog en promenad med Lucky och la mig i sängen igen. Har fett med vänt på dygnet så är för seg för att orka någonting. Ska kika runt på lite bloggar och sen ta mig upp och göra något av dagen.
Love!

Inspo


Nothing

Idag vaknade jag sent, tog igen all sömn jag missat under helgen. Maria kom förbi när hon hade slutat skolan, vi har kollat på film, käkat och snackat. Hon åkte för ett litet tag sen och nu måste jag springa upp och kolla på Halv åtta hos mig.
Love!

Dear people

Im sexy and i know it, thats it. Vi dör snart, spring runt så nakna ni kan när ni har chansen och gör allt fuck up shitness. Ångra iiingenting.

S.S X

Try as they may they could never define, what's been said between your heart and mine.



Tjockisar

Jag spricker snart, hela helgen har jag och Nadya varit med massa olika folk och tjockat oss. Suttit hemma hos mig och ätit allt vi kunnat. Efter min dusch åkte jag tillbaka till pappa, har fortsatt med samma grej. Kollat på film och fodrat en massa. Orkar inte vara vaken, hatar på snön.
Love!

Hey hey heeeey

Vaknade nyss av att en kompis kom och knackade på dörren. Sitter och segar hos mig nu med några av tjejerna. Är helt paj så när tjejerna går ska jag sova ett tag till och när jag vaknar ta en dusch. Ska försöka komma igång med bloggandet, skit tråkigt att inte kunna blogga ibland när jag känner för det haha.
Love!

I feel it to.


Lost

Jag har börjat läsa en bok, jag gillar att läsa och har alltid gjort det. Jag kommer inte ihåg sist jag läste en bok. Jag fick en aha- upplevelse. Jag känner att jag tappat bort mig själv en aning, att jag blivit lite hjärntvättad. Det känns inte sådär jätte bra kanske ni förstår. Är mitt i en massa ouppklarade saker och kämpar med att hålla mig ren, det är ingen lek. Ska koppla bort bloggen ett tag och börja blogga igen så fort jag känner blogg suget.
Kärlek!

"Du med ingen framtid, kommer komma längre än någon annan."

Tappar fett med läsare när jag inte sköter bloggen, jag försöker men hittar knappt orken. Kom inte iväg till skolan idag så jag segade i några timmar och sen drog jag till dansen. Efter dansen blev jag kvar ett tag, sen tog jag en sväng med Maria i Skäris och efter det åkte vi till Vårberg. Maria rörde sig hemåt och jag var ute ett tag med Nadya. Finns inget att göra om dagarna så har kommit hem ganska tidigt i veckorna. Ska ner och kolla på Dirty Dancing snart, älskade skit bra film.
Love!

Over 7

You don't have to save me, just need you to follow, cause we made it all this way.



X

Igår blev det en lugn kväll med Maria hemma hos mig. Vi kollade på När lammen tystnar och chillade ett tag med X. När Maria gick stannade han ett tag och jag däckade runt halv fem. Är så seg idag så ska stanna inne och inte göra så mycket. Sitter i sängen med ricinolja i håret och kollar på Mtv, idag känns det som att det inte finns något bättre än Mtv.
Love!

So can we make this thing ours?


With love, M & M.

Videon fick lämna bloggen och snart lämnar den youtube, haha men vi bjöd på oss ett tag iallafall.

Välkommen in

Har fixat klart mig nu och sitter nu o väntar på Maria. Jag, Nadya och hon ska upp till Centrum och handla. När vi är klara ska vi ner till mig och kolla på Gladiatorerna. Vi får se vart kvällen tar oss senare.
Love!

Lite drunk

Igår började lungt med ett glas vin och slutade med att jag knappt kunde gå. Vaknade helt förstörd imorse. Gick med Maria upp till Centrum, köpte pizza och gick ner igen. Ska sega lite och senare hoppar jag in i duschen och fräshar till mig.
Love!

I've got nothing but love for you.


Mother fuckers

Fuuuuck yeah, jag har nu fått min telefon från polisen, ÄNTLIGEN! Kommer starta upp den och ha det gamla vanliga nummret och behålla mitt nya. Kommer kasta mitt gamla nummer så småning om men får springa runt med två telefoner ett tag.

Out for a smoke

Kom upp i bra tid idag som ni kanske märker. Jag gick upp, käkade frukost och gick ut på promenad med Lucky. Ska försöka komma ut varje morgon på en promenad så att jag håller min nya fina vikt och mitt nyårslöfte. Ska sega hemma ett tag och sen åker jag över till mami, ska sova där inatt. Nu ska jag ut på en cigg.
Love!

Förundersökning

Slapp skolan idag men fick gå upp i hyfsad tid ändå för ett möte. Mötet tog i stor del hela dagen men när mötet var slut mötte jag upp Maria, Evve och Nadya i Skäris. Vi gick runt ett tag och försökte fördriva lite tid men tillslut bestämde jag mig för att dra hem. Fick gå igenom min förundersökning för första gången idag och lite andra papper. Det är en ren katastrof. Nu har allt kommit igång ordentligt iallafall så snart får jag se domen. Ska ner o lägga mig i sängen och skypa med Maria.
Love!

Mami, I understand you

Cause everything that you thought I would be
Has fallen apart right in front of you.

It's like being famous

Hannah Nasser Holm på fb är en fejk av mig. Shit dude, på riktigt? Vad är det med folk?

"Oh loverboy, come here loverboy." U named it Maria!

Fick med mig en hårspray och ansiktsmask från Skäris, imorgon blir det dit igen en snabbis. Efter Skäris åkte vi till Vårberg, fixade cigg och chillade ett tag. Ska lägga mig i sängen under min värme filt och kolla på Dirty Dancing nu.
Love!

Fitness

Har börjat fixa mig lite sakta och kollar runt lite på datan. Kollar runt på lite gym, spinning pass osv. När jag är klar ska jag möta Nadya o Maria i Skäris. Jag måste köpa hem lite små saker och ska dra med tjejerna till ett gym och kolla när vi ändå är där.
Love!

Jag har lurat en hel jävla värld.


I'm the whole fucking universe era pussys.

"These are the sins of my youth."


Ricinolja

Idag var en av det jobbigaste dagarna i mitt liv för faaan, har varit skit trött och på skit humör. Sprang ner till skolan ett tag, tog en sväng förbi skäris med Maria och sen drog vi upp till mig. Vi båda två somnade till en stund och senare mot kvällen rörde vi oss mot Vårberg. Maria drog hem och jag gick upp till mami. Hade i Ricinolja för första gången i håret. Kan inte säga något efter bara en användning men ska fortsätta ett tag och se om det ger resultat.
Love!

Håller tummarnaaa

Kom upp för sent men ska ta mig iväg till skolan ändå. Håller på med sminket nu, sen kastar jag på mig kläder och drar. Polisen är påväg till min mami nu o ska lämna förundersökningen och ev min lur. Håller tummarna för min jävla lur! Måste sätta fart nu.
Love!

JLB. -

Jag saknar dig mindre och mindre. Jag har glömt dig en vacker dag.

I'm Sorry.


Det gjorde ont i hela kroppen. Mest av allt ville jag springa efter dig och dö i dina armar. Jag saknar er så mycket.

Fuck school, i'll be a stripper.

Efter dansen blev det en sväng in i några affärer och sen åkte jag med Nadya till Vårberg. Stog med henne i Centrum en stund och sen rörde jag mig hemåt. Ska lägga mig med en ansiktsmask i sängen och lyssna på musik ett tag. Skolan drar igång imorgon.. Ångest.
Love!

Träning

Har tagit mig upp ur sängen för att göra mig redo för dansen. Sämsta tränings tiderna men det är bara att anpassa sig. Är taggaaad till hundra, har saknat träningarna. Måste köra igång med sminket nu.
Love!

Constantly on my mind.



I mitt huvud står det still

Bloggar sämst, har sån blogg torka att det inte går. Orkar inte skriva om igår, det var bara en störande dag. Imorse vaknade jag och mådde piss, det var igårs fel! Tog mig upp iallafall, fixade mig och mötte upp Nadya o Kriiw. Vi tog en promenad och gjorde våra business och sen satte vi oss o käkade på Palmera. Jag rörde mig hem efter det. Sitter i min säng nu, kollar på film och är sexuellt frustrerad. Ska försöka hålla bloggandet uppe.
Love!

Bad

Har inte orkat blogga, har bara känt att jag vill ligga helt själv i mig säng och inte socialisera mig haha. Idag ryckte jag upp mig och det blir andra tag. Sitter hos mami nu, har precis klivit ur duschen och dunkar musik. Ska börja fixa mig och invänta vännerna.
Love!

Dancehall Queen Shisha


To bad age isnt just a number.

The feeling when I'm with you, right there, is the exact reason why I never giving up on you, when everyone else says to stop trying.



Skadad

Har lyckats fucka upp mitt revben så har bara legat inne och dött av smärta hela dagen. Vet inte exakt vad det är än men ska in till Huddinge sjukhus imorgon och kolla upp det. Har ett stödförband krig revbenen nu så att jag ska klara natten. Ska ta ipren och sen försöka sova.
Love!

;Flera svar.

*Hetero, kan vara bi någongång om jag känner för det haha.
*Nä inte direkt.
*Ganska ofta men nu var det ett tag sen.
*Allt och ingenting.
*Nä inte direkt.

;Svar på frågestunden.

Jag är någonstans mellan 1,70 / 1,72 och väger 56 kg.
Frågan är, varför är DU så fucking cool? :OO <3
Jag tycker att hon är underbar. Jag festade med "den där Evelyn" på nyår, då var hon som bäst!
*I will do my best.
*Allt kan vara bättre, men inget är sämst.
*Yes
*Ingen alls faktiskt.
*Massor, alldeles för långa historier för att kunna skrivas här. =)
*Vi hade kul så länge det varade haha.
*Ångrar inte så mycket. Misstag och många dumma saker har jag gjort men om jag ångrade allt skulle jag inte palla leva haha. Men om jag kunde ta tillbaka att jag förlorat oskulden, skulle jag gjort det.
Kram right back 2 u.
Mer än 10, mindre än 20 haha.
*Dansen.
*Singel men är inte tillgänglig.
*Maria utan tvekan.
*Nej, två år sen (2010) på valborg.
Natishas lillebror.
Mest? Har inget svar på den frågan faktiskt.
*Vill gå stylist eller frisör.
*Har nog bara ett, komma på fötter med mig själv.
*Umgås med mina nära och njuta haha.
*Dansen måste jag säga. =)
Kallar det inte "bråkat", vi har brutit. Not your business tyvärr.
*Not blogg material.
*Vårberg/ Skärholmen.
*Västerholm.
*Har gjort mycket, men på senaste tiden, u know.

Hoppas ni blev nöjda, svarade på allt iallafall.
Love!

Don't know what you're expecting of me, become so tired. It´s lies, so fake.


Over dramatic

Mamma ringde mig imorse och berättade att polisen hade ringt. Kommer få hela utredningen hem skickad så att jag kan "gå igenom den" innan den skickas till åklagare. Sen där ifrån får vi se om det blir rättegång. Så over dramatic. Ska ut ett tag senare och möta upp Maria. Det blir nästan ohälsosammt om jag ligger inne en dag till.
Love!

Frågestund

Har funderat på frågestund på bloggen ett tag och nu kör jag! Passa på och fråga, svarar på allt. Avslutar den när jag fått lagom med frågor. Nu hoppas jag på att det här går bra haha.
Loooove!

Hahaha klockren!


Dear 2011, thank u. Now, we want something new.


Skype

Sega jävla dag alltså. Vaknade för inte så länge sen och ligger nu o skypar med Maria. Ska stanna inne idag och ta ikapp lite energi jag förlorade under Nyår. Ser helt crackad ut så jag måste ta hand om mig själv lite så att jag blir mitt vanliga jag igen.
Love!

Kalla det vad du vill

Min fina tumblr.

Don´t forget


In my face

When you´re important to another person, that person will always find a way to make time for you, no excuses, no lies, no broken promises.



Gott nytt år alla fina!

Hade en skit bra kväll igår, hade hur kul som helst! Kom hem runt fem / sex, stackars Maria o Evve fick springa ut och hjälpa mig för att några snubbar gick efter mig och jag var i ett tillstånd då jag knappt kunde gå. När jag vaknade idag mådde jag piss. Den värsta baksmällan jag haft på mycket lång tid! Har lite blackouts från igår så det finns lite saker jag måste försöka lösa.. Jag kom hem i en jacka igår som jag tyvärr inte vet vem som äger, en vodka som inte är min och så vidare. Lägger upp bilder lite senare, nu blir det en huvudvärkstablett.
Love!

RSS 2.0